The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl Ghost meg Friendly Meditation, ilyesmik.
Ghost az elég erősen belenyúl mindenbe. Érdemes ránézni.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.08.22. 00:01:16
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Én anno 25. vagy 26. szinten egy 30. szintű gólemet Kaer Mohren térképen megsebezni sem tudtam. 30. szinten tökéletesen ugyanazzal a felszereléssel visszamentem és levertem.
Kozmetika az egész skill, item és craft rendszer. Csak az számít, hogy hányadik szintű vagy. A fegyver kb. annyit számít, hogy egy erős szörnyet +/- 10% ütésmennyiségből ütsz-e le vagy sem egy adott LVL difit nézve.
Ezért szartam bele a Witcher szettek gyűjtésébe. Lényegében csak fanok számára van értelme, aki látni akarja a full szetteket egyben Geralton. Játékmenet szempontjából tökéletesen értelmetlenek. Alig jobbak azoknál a cuccoknál, amivel odamész.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A játék 7-8 játékmeneti lába közül 5 messze átlag feletti, de a craft rendszer és a pénz it is csak felesleges dísz. Nincs valódi funkciója.
Ha 7-8-szor nem vettem meg az 1k aranyos skillpont resetelő potit, hogy más karakterrel játsszak egy kicsit, akkor egyszer sem...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Nekem úgy kb. a játék 2/3-a lement már első végigjátszásra akkor mire átmentem, mert én nagyon sokat barangoltam Novigrad körül és a mocsarakban is úgy, hogy a térkép 1/3-ára el sem mentem. Azt a 2. végigjátszásra hagytam. Kb. akkor jutott eszembe, hogy ott lesz Yenn, amikor bejött a cutscene a temetéssel...
Valahogy fut.. nem rossz Handheld módban, de azért látszik hogyfakóbb és Low grafika
15 min Witcher 3 gameplay Nintendo Switch
ad kettő rúnaműves, elbájolja a kardokat rúnahelyet lefoglalva 30 000 körül lehet kihúzni, a heart of stone kiegészítő része 30 valahányas szint után érdemes arra bóklászni.
A witcher cuccok küldetéseit érdemes megcsinálni, viszont csak egyet éri meg grandmaster szintig kihúzni, mivel a vége felé elég bitang ára van, és ritka hozzávalók
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2019.08.21. 11:18:07
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Ruhában válaszd azt ami jó statokat ad, bár igazából választhatod azt is ami jól néz ki, ha nem a legnehezebben játszol annyira nem számít, de még talán ott se. (én végig a Macskát nyomtam, mert az illett a harcstílusomhoz, de a Grandmaster verzió a kapucnival nagyon nem jött be, szal váltottam a Mediumra, illetve végül maradtam a Medvénél a pajzs bónusz miatt (+ a rúnamestertől volt az ingyen pajzs minden harc elején, amivel egész pofás már)).
Pénzhez igazából csináld meg a kérdőjeleket a térképen, elég sok pénz össze tud jönni belőle. Én sose adtam el semmi alkímia összetevőt, egyedül talán néha 1-2 arany gyűrűt, de így is volt 2 grandmaster setre + max házra + rúnamesterre pénzem, meg a végén is talán maradt pár tízezer, bár Toussaintban mintha jobban jött volna a pénz mint előtte.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Illetve mennyivel olcsóbb mintha veszem?
2, Érdemes kb az összes Witcher páncélt nyomatni, mármint a küldiket, vagy csak 1-2 fajta, pl Griff vagy macska?
Alacsony szinten (30-X)
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2019.08.21. 09:05:21
Lásd kampány: Hordozható ÉS Otthoni konzol is... mobilt mikor raksz TV re?
Baromi jó dolog a switch, félreértés ne essék, csak megvan a saját játékköre. Mikor ebből próbál kitekinteni, ott azért erősen degradált élmény érhető el mindössze.
MÁS:
Baromi durva amúgy ez a Witcher 3. Sztem simán van benne 150 órám, és még a kiegek közelében nem vagyok, ha ki akarom játszani az összes küldit. Tegnap 1 órára bementem, de csak a rúnák szarakodásával elment az idő.
Amúgy NAGY Rúnákat találni, Kraftolni, vagy Venni érdemes? Az a baj, hogy kb darabja 1200-1500 és ugye kellene vagy nem is tudom 10? Tizen X a fullos szetthez?
Pénz meg csak csöpög.
Valakinek jó tippje hogy érdemes pénzt szerezni? Eladni nem merem pl az alkémiai összetevőket. Vagy szabad szerintetek? Van egy rakattal.
mert ha igazán mindent le akar nyomni az ember akkor rá kell szánni az időt...
Amúgy maga a game természetesen szerintem is remekmű.. ezért vagyok úgy besózva a Cyberpunkra is.. kár hogy a coop feature csak masodlagos (ha belefér ) alapon lesz a Cyberben.. néha a witcher3 ban is el tudnék viselni egy Coopot. mert azért együtt kalandozni sem lenne ugyanaz
ha van Switchetek, és Skyrim, nézzétek meg PC-n vagy konzolon és utána mellette AKÁR Handheld módban switchen. jó lecke.. én annó ezért Refundolta a skyrimet switchről, mert számomra, de csak számomra, izzadtságszaga volt.. és az egy baromi régi game.(2011)..nem 2015 ös s 4 év az a játékiparban sok.. tud lenni
Ez a gép Mario, és barátai számáras van kitalálva ahol valóban 1, nem számít a grafika annyira, 2, Azt a sajátos grafikát mivel ere fejlesztik, úgy ki maxolják, ahog csak lehet, pl egy Odyssey meseszép.. egy Zelda mondjuk úgy érdekes... de egy Skyrim vagy Witcher.. ne már...
PS4 en is be lett bizonyítva. amit arra fejlesztenek és optimalizálnak, tud verni még PC gameket is lásd exclusive-ok.. pedig egy harmadannyira erős gép mint egy erős PC..
Nekem akkoris eröltetés szaga van ennek ... elnézést.
egy ULTRA LOW setting-et ami Pc-n vagyis inkább TV-n kb vállalhatatlan. Persze csoda, hogy fut rajta de azért ne feledjük, hogy egy Xbox 360 teljesítményével vetekszik a Switch szal igy már azért nem olyan csoda, mert egy GTA V is elment 360-on...
Miért nem New Game+ -al csinálod? Akkor viheted a feltápold karidat.
A két DLC-t el lehet indítani a főmenüben külön is, akkor kapsz egy kész valahányas szintű karaktert, de úgy nem tudsz visszamenni az alapjáték helyszíneihez.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Palinko
Nem 1. szintű karakterrel fogom kezdeni. Ebben a játékban különben is értelmezhetetlen már a legalsó szintről való fejlődés, ez a Witcher 1-ben volt csak értelmes alap. Csinálok egy 34. szintű karit, az a feltétel, de még hozzá a képességfát is úgy alakítom, ahogy nekem jó, de még hozzá még felszerelést is válogatok, persze nem a legjobbakat, de a legszebbeket 😄, és mindezt konzolparancs segítségével. 😊
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.08.13. 21:37:04
Tényleg már nem emlékszem, illetve meg se próbáltam, szóval mi van ha bárói engedély hiányában akarok átkelni a Pontaron? Mondjuk úszva. Vajon engedi a játék? Engednie kell, nincs lezárva a térkép elvileg.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.08.13. 19:36:34
Ha végeztél a játékkal újrakezdheted a karaktereddel, minden cuccod átviszed az új játékba, az ellenfeleket felkonvertálja a szintedre, én 54-es szinten végeztem a játékot, és úgy kezdtem újra, tehát 54-számított az egyes szintnek. Így lehet igazán kimaxolni a karaktert.
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2019.08.12. 19:37:28
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2019.08.12. 08:01:32