lonvard#15665
Cirilla valami kiváló választás, szerelmes is lettem picit. Nagyon jó színész a kiscsaj, és persze elképesztően szép. Szerintem jó lesz a széria, helyenként a játékban éreztem magam annyira ismerős dolgokkal szembesítettek. Szóval aki a játékból ismeri a terepet, azt szerintem megveszi kilóra a sorozat.
Azt mondjuk nem értettem, hogy Cirilláért miért kell egy komplett királyságot kiirtani szó szerint, nilfgaard a játékban nem ilyen eszetlen, pont hogy törekednek a meghódított terület rendezésére. Ha ekkora volt a veszély, akkor nem tudom mért nem készültek fel normálisan. De jó, mondjuk azt, hogy a film ezt nem akarta hosszan taglalni. Renfri castingja még ami nem tetszett, valahogy ez a nő a nagy szemeivel, idegesítő. A kardpárbaj a végén 10/10. Ja, a blavikeni mészárlás az nem tudom mi volt a könyvben, de itt haramiákat öl meg, szóval ezért túlzásnak érzem a kiátkozást a városból. Oké, megtévesztették a parasztokat. Mindegy. Nézem van-e a következő epizódhoz fordítás. Iszonyat megjött a kedvem. Meg játszani is. :D