banner
  • gregoryan
    Én végig vittem..
    Ha egy kicsit is együtt tudsz élni a lassab játékmenettel, meg a kritikákban időhúzásnak feltüntetett lovaglással, akkor nagyszerű! Én egy percig nem unatkoztam.
    Miért?

1, mert ami lassabb az ma már időhúzás mindenkinek Mindenki elfelejtett hangulatot átélni. RTohannak az emberek, darálnak, aztán otthagyják. Biztos mert idősebb vagyok (39),vagy mert régebbi motoros, de számomra hatalmas élmény volt a game.
    2, Mivel a Rockstar jatekok többsége úgy épül fel, hogy menj a MAP jobb alsó sarkából a bal felsőbe egy küldetés miatt. ok .. CSAKÉPPEN itt amíg oda érsz, történik 3 olyan dolog, belebotlasz olyan emberekbe, helyzetekbe amikbe más játékban egyáltalán nem. Pl akár mellékküldiket is fel vehetsz közben mert jön egy ember aki bajban van és megkér valamire.. vagy olyan helyen mész át (ezt sajna nem találtam meg csak olvastam) ahol van egy ház, a tornácon kedélyes jó benyomást keltő házaspár. Be invitál a házba, aztán olyan dolgok derülnek ki amiket tettek, hogy elképzelmni is nehéz... Én megvettem PS4 re, de ha kijön PC re, én leszek az egyik első vevő.

A Witcher 3 ban én csak a HD rework projectet használom, de számomra teljesen tökéletes a grafika. Ami meg a küldiket illeti.. elkezdtem most igy 150 óra után, majdnem a alap story végén, az eddigi összes mellékküldi elvégzése után felszedni a kérdőjeleket. Egy-egy olyan kis ministory-t ad, pedig egy AC ban ez csak egy collectable lenne itt meg komolyan egy kis mini történet ami érdekfeszítőbb mint más játékban a fő szál néha. Imádom.. A Cyberpun ha ilyen lesz, akkor sokáig bezzeg példa lesz azis.