The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mármint Triss. <#wink>
Hiányozni fog Ciri és Yen. 😞

Savaran
A két kieget is ajánlom, úgy lesz teljes az egész

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Én még csak Velenben vagyok, lvl 8, de már most nem tudom, hogy merre menjek. 😊 Annyi kérdöjel van a térképen, meg küldetés, hogy csak kapkodom a fejem. De nagyon tetszik a játék, iszonyat, mennyi minden van benne és nagyon jól összerakták a sztorit.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2018.12.28. 11:07:01

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Tegnap értem a fősztori végére, és végig az járt az eszemben, hogy nagyon kevés játék okozott ekkora katarzist (talán egy sem). Várom a sorozatot!

Csak néhány döntés van ami befolyással lehet a történetre, de ezek többsége is csak beszélgetési opció. Viszont van egy jópofa küldetés Letho-val akit ha megöltél az előzőben akkor értelemszerűen itt ez nem lesz elérhető.
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2018.12.26. 09:34:05
RatBaG
kár vele ennyit pöcsölni, a szimulálással ugyanazt az eredményt éred el.

Per Aspera Ad Inferi.

blackcalibra
Megoldódott. Fent kell legyen a második rész is és bent kell legyenek a mentett állásai. A harmadik részt elinditva már engedi az importálást. Még csak be se kell másolni a harmadikba a mentéseket. De a második résznek fent kell lennie. De hogy melyik koraszülött sűrű eszű találta ezt igy ki...
blackcalibra
Járt már valaki úgy, hogy bármit csinált, az istennek sem tudta a második rész mentését átvinni a harmadikba? Ha csak a második mentései vannak a "gamesaves" mappában, akkor is csak és kizárólag a "Mentés szimulálását" ajánlja fel. Próbáltam a gogon belül a mentések szinkronizálásával is játszani, de akkor csak annyi, hogy berakja a régebbi játékból a mentéseket is. Gamesaves mappa egyébként van a "C" meghajtón is a "documents"en belül is és magán a játékon belül is. Sehogy sem kapom az importálás lehetőségét.
McFrost
Az tök gáz, mert igazán tetszik a játék, és volna kedvem szöszölni vele, de akkor amikor én ráérek és akarom, nem akkor mikor más....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Kettőnek is nagyon jó grafikája van. Hihetetlen lassan 10 éves és mégis mennyire időt álló.

Mai napig a kedvenc a három közül. Már nem witcher 1 de még nem W3 még olyan amilyen a regények.

Én is úgy tudom, hogy ez inkább csapatos. Ezért nem vettem meg én sem. Destiny 2ben pl egyedül is tök jól tudsz fejlődni, és az Anthem is solo és coop lesz, ahogy a Division 2 is. De a Monster Hunter inkább csak coop úgy olvastam, nekem ezért lett felejtős.
wedge31
Nekem csak csapatal van tapasztalatom de probáltam egyedül is ugyhogy biztos tudsz lehet ugy is menni bár nem tudom, hogy a táposabb szörnyekkel el tudsz e bánni rengeteg grindelés nélkül, valszeg nem, mert még csapatnál is kell, nem is keveset, csak ugy élvezetes ezért nem gond.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

McFrost
Rengeteg kritikát olvastam el idáig és mindenhol ez jön le, amit mondasz, csak az nem derül ki, hogy egyedül mennyire jó és mennyire hosszú. Elég drága cucc, hogy ha egyedül mennék, mert én úgy szeretek/vagy nincs kivel, de nem szeretném, ha 20 óra után véget érne.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

wedge31
Lehet, de ugy fele olyan jó mint csapatban.

McFrost
Ez Monter Hunter Wolrd ez milyen játék? Lehet egyedül tolni?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Palinko
Ja akkor nagy gond nem lesz, elveszni biztos nem fogsz mert olyan szorosan ugyan nem kapcsolódik, de tényleg jó élményt adott mindkét rész folyása. Persze hogy a 3. a kedvencem de utána nekem az első rész tetszett legjobban a második meg annyira kettéválik egy ponton hogy két külön játék. Mindegyiknek megvan a különlegessége.

Egyébként épp 2 napja fejeztem be a 3. újrajátszását, szégyen nem szégyen legalacsonyabb fokozaton vittem, szóval sok harc 3 csapás volt, de én egyébként is történetért játszom és még mindig nagyon jó. Sajna az első végigjátszás élményét nem adja meg úgy látszik a 3 év kevés volt még hogy elfelejtsem 80%-ra emlékeztem de a maradék 20% kiesett meg olyan szálon mentem most amin korábban nem. Tavaly az előző részek is megvoltak másodjára, az első meg harmadjára és most olyan szálat vittem végig ahol csak Trisst favorizáltam mindenki mással elkerültem a szexjeleneteket és érdekes volt hogy vitt mentés ellenére is utalgatott a játék erősen Yenre 😄 Persze a könyvek miatt muszáj is volt, de figyelembe vette hogy Trisst favorizálom és már nagyon pletykált a játék hogy ő lesz a végső választott 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fura hogy múltkor jó véget kaptam a Blood and Wineban most meg a rosszat, akkor ugye végighallgattam minden dumát a mesevilágban, most meg mivel ismertem már a sztoriját annyira nem kérdeztem rá mindenre és utána hiába mész el kideríteni a cipőpucolónál az 5. áldozatot, hiába beszélsz Syanával a toronyban ott bizony már tragikus vég lesz 😄 Még az is jobb lett volna ha hagyom hogy megölje Detlaf és azon az úton megyek de direkt megint jó véget akartam. Jól megcsinálták, hogy ilyen sok részlet számítson.
A sztorival nagyjából tisztában vagyok, ismerem a karaktereket, a könyveket is olvastam, csak a játékokat nem vittem még végig. Mindig elkezdtem, de félúton abbamaradtak. 😊 Van egy-két lyuk a sztoriban, de jó lesz ez így. 😊 Madi, köszi a videót. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Palinko
Sztem jobban jársz történetileg mint a felsorolt játékokkal. Első witcher a legnehezebben játszható legtöbb embernek, de mivel én idejében toltam még szerettem nagyon és újrajátszva is jó volt és pl ott is találkozol valakivel aki a 3.-ban lesz a főellenség, a többi szereplőről ne is beszélve. Szóval tényleg ha megvan kezd az elsőtől, jönne az ünnepek 3-4 nap alatt azért végig lehet vinni meg másik 3-4 nap a 2. részre ami grafikailag sem marad el annyira nagyon a 3astól szóval rászánsz 2 hetet és megvagy, aztán mikor kevesebb időd lesz napközben majd lassan a 3. rész kitart hónapokig ha kevés időd van vele játszani.
Pedig aki a Witchernek tényleg böcsülettel nekiül,az annyi élménnyel is többet kap..a felbukkanó szereplők,az apró utalások,amik egy könyvbeli eseményt idéznek..apróságok így is..de mégis 😊..nem beszélve hogy mire végigtolod,addigra a Trónbréker is le lesz magyarítva 😊
Utoljára szerkesztette: xido, 2018.12.13. 02:34:09
Tessék, ha megy az angol.
Jó lenne, de annyi idöm sajna nincs. 😊 Még így is vár rám a Tomb Raider 3, az AC Odyssey elsö DLC-je, emellett épül a kis kórházam a Project Hospitalben valamint telón megy az Emergency HQ is. És ahogy a Witcher 3 tartalmát elnézem, elleszek ezzel egy jó ideig. 😊 Szóval az 1-2 jó lenne, de annyi idöm nem lesz és egy ilyen grafika után, ami a 3-ban van, nem kis utánérzésem lenne a korábbi részek alatt. 😊

Ezek elött meg játszd ki az 1 és a 2őt 😊
RatBaG
a páncélokat a kovácsnál, fegyvereket a weaponsmithnél add el, és lesz lóvé.

Per Aspera Ad Inferi.

Savaran
Nekem van egy jó módszerem arra, hogy hogyan legyen sok pénzed, minden fegyvert, páncélt mindent összeszedsz majd tömegével a kovácsoknál eladod, szétszedetni nem nagyon érdemes, mert a térkép tele van loot helyekkel, ahol a legritkább meteorit érctől kezdve minden van, a witcher iskolák ruházatában érdemes gondolkozni, mert jobbat nem nagyon találni, meg minek is ha ott a szett ugyebár, én csak a Blood and Wine ban cseréltem le a medve iskola cuccaim.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Mit ajánlotok egy kezdönek? Megvan ugyan a Witcher 1-2, de sose játszottam öket végig. Most elkezdtem a 3-at, 4-es szintü vagyok, a novigradi térképen vagyok. Viszont pénz az nagyon kevés van, a tárgyakat inkább betöröm alapanyagokért, de így meg nagyon nehéz gearelödni. 😊 A sztori egyelöre tetszik és az is, hogy nem annyira rohanós az egész játék, mint mondjuk az AC Originsben vagy Odyssey-ben, hogy hip-hopp 50-es vagy. Ma több mint 6 órát tettem a játékba (ma kezdtem 0-ról) és még mindigy csak 4,5-es szinten vagyok. 😊 A modokkal is csak ismerkedem, eddig pár kényelmi mod került fel, a Ghost mod-ot érdemes feltenni? Köszi a válaszokat.

Savaran
Ráadásul ingyenes lesz XD Ez az a játék, amit még 20 év múlva is jegyezni fognak a veteránok, az tuti!

wedge31

Savaran
Ez egy mod?

wedge31
Ez nagyon jó lesz.

Szia!
Nem tudom, hogy aktuális-e még a kérdésed, de: a Felszerelésből kell használnod, rámész a főzetre, aztán valamelyik gombbal megihatod. (talán E betűvel)

"I've won every battle, but I'm losing this war."

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Hello mindenki, 😊
olyan kérdésem lenne, hogy a játék nem engedi hogy használjam a "tisztító főzet"-et (képesség pontok újra elsosztása) , van belőle több is de mikor berakom a "fogyasztó eszközök" közé, nem jelenik meg a többi használható főzet mellet, fekete a helye mintha nem lenne ott semmi! Tehát nem is lehet használni...
Öttletek, esetleg belefutottam vmi bug-ba, ami eddig nem jött ki senkinek? 😄

A játék eredeti! 😉
McFrost
Végeztem a Vér és Bor főszálával, a térképen még van kérdőjel és akad pár küldetés is, összesen 192 óra és 33 percem van benne kompletten. Ennél jobbat sosem fognak csinálni!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Elkezdtem a 2. végigjátszásomat immár angolul és modolva.
Korábban is említettem, hogy nem tökéletes a fordítás, de így angolul teljesen más.
Pl most esett le, hogy a prólogusban Thaler volt a serpenyős kém. 😄
Angolul egyből ismerős volt a szóhasználat.

Ghost mod + preparation az alap meg 1-2 kényelmí mod. Kíváncsi leszek.
Montanosz
az a maul cosplayos kép ami legalább valamennyire elfogadható, az első homlokán bajuszos az tényleg valami drogos rémálom vagy mi :-D

amugy nem olvastak utána hogy pallost - hosszú kardot macerás hátulrol előrángatni, azért hordtak rövid kardot vagy csak tőrt a hátra a köpeny alá rejtve
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2018.11.14. 17:04:07

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Savaran
A hegylakó, Steven Segal és Chuck Norris DNS-éből lett kikeverve, plusz egy kínai paróka😊

RatBaG
Kicsit olyan Eric Roberts a 80-90es években. <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Úgy néz ki, mint aki plasztikai sebészeten esett át. <#nevetes2>
Az első kép valami félelmetes. 😊 Biztos a sok főzet miatt nőtt Geralt homlokára a bajsza. 😊
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

.és a trónbréker felkerült a steam-re 😊)
AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Tudja az ördög miért csinálja ezt nekem a WIN 10 egy eredeti játékkal.
Már az ostromba is belenéztem az elején. Szépen fut és csak ez számít.
Savaran
De miért kell kalamolni egy játék könyvtárával?

Az Enhanced Editiont vettem meg, még 4000 Ft sem volt.
Telepítés után egy napig agyaltam mi az ördög lehet a baj ma viszont változtattam a WIN 10 beállításain.
A mappa hozzáférés felügyeletét kikapcsoltam.
Utána kezdte a gép letölteni a patch-t előtte még ezt sem lehetett.