banner
  • Palinko
    Persze megtarthatták volna a játékot mint alap platform és jöhettek volna az újabb meg újabb DLC-k hozzá, de attól tartok akkor már valahol elcsúszott volna a minőség szóval örüljünk inkább hogy amiről úgy érezték inkább nem tették bele, meg nem erőszakolták meg csak az került bele amit el is készítettek. Meg az epizodikus megjelenés nem sokaknak jött be és nem tudhatták hogy grafikailag még most is ilyen jól megállja majd a helyét. Plusz ugye mondták hogy elegük volt már hogy 1,5 évtizede lovakat meg középkort csináltak fel akarták kicsit újítani a dolgot és jól is tették, mert nem égnek teljesen ki.

Nagyon tetszik amiket felvázolt és biztos nagyon jó lett volna de ez súlyos órákat adott volna a játékidőhöz fejlesztési időhöz meg annyit hogy simán hónapokat csúszhatott volna a megjelenés mindent meg ők sem engedhetnek meg, szóval megértem hogy levágtak dolgokat és nem azért hogy később kiadják DLC-ként hanem inkább pénzügyi okok miatt, nekik is be kell tartani valamilyen határidőt. Ilyen minden játékban van csak akkor gagyi mikor plot holet hagy meg látszik a kivágás én itt annyira nem érzékeltem, bár az igaz hogy a Nilfgardiak nem lettek elég sötétnek beállítva, de pont emiatt volt egy olyan reális érzése, hogy minden oldal a saját szemében a jó a másikok a rosszak és nekünk sem volt tonnányi olyan érvünk hogy nilfgaard egyértelműen a rossz szóval ellene kell mennünk. Hogy adtuk volna át Cirit ha tudjuk milyn brutális Nilfgaard, igaz én egyik végigjátszásomban sem adtam oda, de valakinek ez is opció volt.