Annyi az összefüggés, hogy ott dumálják ki az emberek magukat, sok hír alatt facebookkal kommentálhat stb eszébe sem juthat hogy léteznek fórumok, csak nekünk akik a 2000-res évek elejétől vagy még régebben benne vagyunk a szcénában. Szerintem ha a most 15 éveseket megkérdeznénk a fórumokról nem sokat tudnának róla, nekünk meg 15 évesen már regisztrációnk volt ide is pl :D Előbb használnak redditet nyugaton is a fórum max ilyen nehézkes dolog nekik hogy be kell regisztrálni és talán kapnak supportot. Egyrészről tényleg jó mert az a nagy szemét ami ráömlött a facebookra meg a populárisabb helyekre nem kell itt, de másrészt meg az értelmesebbje sem biztos hogy eljut már.
RDR már nem is jön szerintem pc-re a 2. része esélyes hogy jön, de akkora a titoktartás körülöte hogy nem lehet megmondani, szerintem jövőtől előbbre ne is várjuk, de addigra meg már lesz Cyberpunkuk, többet érne az RDR 2 most ősszel.
Mik a witcher kivágott kontentjei? Valahogy nekem soha nem volt szívem modolni. Kétszer nyomtam végig alapjáték + kiegek és többet nem terveztem hiába a kedvenc játékom egyszerűen baromi sok idő amit elvisz :D