lonvard#15456
A főzetezést nagyon sajnáltam. Volt 600 főzet, 3 fokozattal. Kellett volna ehelyett 10 főzet, ami tényleg lényeges, és amire után kell töltenünk. Eleve a zöld képességi fát nem tudom ki húzta egyáltalán. Eleve a képességfák rosszul voltak megcsinálva, mert nem lehetett belőle megcsinálni azt a witchert, amivel az 1. részben küzdöttünk. Nagyon kevés képességpontot kaptunk a lehetőségekhez képest. Konzolparancsok nélkül én ezt nem játszottam volna le így szerintem. Ja és várjatok, ráadásul ugye nem használhattuk az összes képességet, csak egyszerre 12-őt. Akkor mi a tökömért lehetett olyan nehezen megszerezni? Ha csak 12-őt használhatok, akkor mért nem lehet összerakni 30 képességet, amiből aztán úgy is csak 12-őt fogok majd a taktika szerint használni. Ehelyett örült az ember, ha kínkeservesen összeszedett 12 félig kész képességet. Na joh, belelendültem, befejezem a savazást. Nagyon szeretem ezt a játékot, a legjobb rpg szerintem, de emiatt kurva dühös is vagyok a fejlesztőkre. Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.08.22. 16:25:06