banner
  • molnibalage83
    Ez azért ebben a formában nem igaz, de ahogy játszottam több régi játékkal mostanság tisztán látszott, hogy a W III készítői is nagyon alaposan megnézték a múltat.

Az, amit az első részből írsz az már kb. a Gothic I/II-ben is megvolt és a W III is elég jó volt ebben. Nagyon erősen más volt a város életciklusa, bár tény, hogy egyes kereskedők éjjel is dolgoztak az egyik téren, erre emlékszem.

A Fallout New Vegas és a Dragon Age Origins után jó volt látni, hogy mit vett át azokból a W III. Csak a jó dolgokat. Csak mivel és a W III-mal toltam először azt hittem, hogy abban találták fel azokat.

Egy RPG-t nem vág haza, ha a 7-8 játékmenet és design lábból 1-3 átlagos vagy céltalan, mert az RPG és játékok nagy rész ilyen. Pl. rossz zenét RPG-hez kb. 20 éve nem láttam. Ez az alap. Hogy szép legyen egy AAA játék, az 2015-ben nem tudomány, stb.

A W III esetén a szép grafika mérsékelt gépigénnyel járt és elég bugmentes is volt kiadáskor is. A sztori messze átlag feletti, a karakterek nagy része is. Sideqest dettó. Voice acting 5*, az atmoszféra egyedi. Az, hogy a skill, a craft és fejlődési rendszer átlagosan semmilyen az kb. annyira kerekíési hiba, hogy a többséget nem érdekelte. Csak fáj, hogy lehetett volna több is. A váza megvolt, csak az izmok rossz helyre kerültek.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.08.22. 12:17:23