lonvard#15451
Witcher 1 volt az első játékuk, a Witcher 3-nak egészen más volt a kiindulási pontja, a hájpja. Szerintem az érződik, hogy a Witcher 1 az, amibe minden izgalmas elképzelésüket belerakták, már az akkori fejlesztő csapat, és kompromisszum nélkül. Olyan apróságokat, hogy a városban az embereknek életciklusa volt, éjszaka mentek aludni, napközben eltérő időpontokban mentek munkába. És gyalogoltak bazmeg egyik helyről a másikra. Tehát az, hogy nem találom meg Thalert, mert épp elment kocsmázni, és valahol az utcákon van, vagy a Shani se otthon se a templomban, mert ő is éppen úton. Imádtam. A kovács az napokig készítette a páncélomat. Mentem be, és szólt hogy nem nem, még dolgozik, még pár nap. Ehhez képest micsoda visszalépés, mikor azt látom, hogy hajnali 1-kor a viharban rendületlenül kalapál a törpe kovács, és az emberek is ugyanúgy kószálnak, mintha nappal volna. És kábé egymillió ilyen visszalépés van az 1-hez képest (kis túlzással). Más kérdés, hogy ez egy olyan hatalmas történet és olyan izgalmas világ, hogy egyszerűen nem lehetett ilyenekkel hazavágni.