banner
  • lonvard
    Szerintem a játék leggyengébb pontja a loot és craftrendszer. A főzetkiherélősdi mellett. Tehát az hogy újratöltődnek a főzeteim maguktól, ez botrány. Emlékszem a Witcher 1-ben mennyit kószáltam a mezőkön, hogy megtaláljam a megfelelő komponenseket. Imádtam. Witcher 1-ben csinálták meg legjobban ezt az egészet. Lootolást is. Ott tényleg volt értéke egy jobb páncélnak, meg egy jobb kardnak. Witcherként craftolgatni páncélt-fegyvert, ez teljes félreértése ennek a világnak. Tehát én egy speciális harcos vagyok, nekem nem valók a common páncélok és fegyverek, és nem is vagyok hajlandó bennük lófrálni. Nem akarok hatszáz féle páncélt és kardot. Witcher felszereléseket akarok. De nem úgy, hogy egy szint fölött a fojtólidércből kiesik egy olyan kard, amit a Witcher 1-ben a Tó Asszonya hozott fel, miután kinyírtam az ősellenségét. :D A lootban az volt teljesen elcseszve, hogy alacsony szinten semmit nem adott, egy szakadt hülyeségben toltam végig a komplett bárós sztorit. Hánytam attól a páncéltól, és mittudomén 10 órát végig abban kellett senyvedni. Magasabb szinten meg elkezdtek röpködni a varázskardok meg a lovagi páncélok. Semmi értéke nem lett a felszerelésnek. Rettentően fapados ez a játék sokmindenben. A sztori és a világ amit teremtettek az olyan szintű, amilyet nem hiszem hogy még egy játék képes lesz összerakni, viszont az alap játékelemeket hülyére butították és összecsapták. Ja és akkor arról ne is beszéljünk, hogy a lovazást azt lekoppintották az Assassin sorozatról és ugyanolyan élvezhetetlen béna lett. Ellenpélda Mount & Blade vagy a Kingdom Come. Witcherben nem lehet leülni sehova. Csináltak egy vagon kocsmát, de nincs belső nézet lehetőség, nem lehet leülni, nincsenek animációk semmihez. 70%-ra értékelem a játékot, most begurultam. :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.08.22. 00:01:16