banner
  • lonvard
    Na jó gyerekek, ideje installálni a cuccot. Eltelt úgy 1 év, hogy kijátszottam, hiányoznak a veleni hétköznapok. Akarok egy olyat, hogy magas szinten kezdve egyből Olaszba megyek, ott megszerzem a mutagén preparáló kütyüt meg a villát, és onnan megyek bele a veleni dzsuvába. Azért mégis jobb saját birtokkal a háttérben kezdeni. A sok csóri witcher mellett. Lambert meg fog őrülni, hogy van egy villám, hehe. Én nem a szarért robotolok a gazban srácok, megmentem a királynőt, és kapok egy birtokot! Lambertet meghívom majd, de csak hogy megőrüljön. Jut eszembe Trisst fogom becélozni, ő kell nekem oda, mint a birtok úrnője. Tök jól áll neki a mediterrán környezet. Yennefer a fekete szerelésében csak megsülne a Napon. Olyan mint egy emós. Különben is megérdemli, hogy ezúttal én dobjam. :P

Tényleg már nem emlékszem, illetve meg se próbáltam, szóval mi van ha bárói engedély hiányában akarok átkelni a Pontaron? Mondjuk úszva. Vajon engedi a játék? Engednie kell, nincs lezárva a térkép elvileg.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.08.13. 19:36:34