Lehetett volna róluk több szó a 3. részben akár úgy hogy Vesemir mesél valamit? Persze, talán, de akit a lore érdekel azért kicsit elvárható hogy másba is nézzen bele a világgal kapcsolatban. A könyvekben van róluk szó, meg nem igen tudok más játékot ahol már első részben megpillantjuk a fő ellenségünket sőt harcolunk is ellenük. A második részben nem tudom hol voltak de ott is volt valami dimenzió zavar a 2 város között talán ahhoz lehetett közük. Oké a mass effectet lehetett volna mondani mert ott is az első játék végén ismerjük fel hogy kik lesznek az ellenfelek és csak a 3. végén győzzük le, de ott arra az ellenfélre lett felépítve az egész történet meg trilógiának lett tervezve stb, a witcher viszont úgy oldotta meg hogy fogalmunk nem volt mire fog ez az egész kifutni és annyi főbb történetet éreztünk hogy sokszor dönteni sem tudtam mert a mellékküldetés is mindig baromi fontosnak számított és csak a végén derült ki hogy Cirinek kell megtörni ezt a veszedelmet és erre futott ki az egész játék.
DantesHUN #15324
Igazad van, csak mikor a pökhendi stílusát veszi elő mindig a könyv elei nem szimpatikus Yennefer ugrik be és valahogy mintha az lenne az alap és a 3. részben meg eldönthetjük, hogy igaz volt-e a szerelem vagy a Djinn műve. Én a Djinnes magyarázat mellett döntöttem :)