banner
  • ratgab
    Lassan egyébként kicsit ráférne a Witcher világra egy új hős. Geralt karakterét nagyon kedvelem...Egyfajta üres lap, amit tetszésünk szerint alakítunk, de olyan semleges. Igazán nem szerethető karakter a semlegessége miatt (ez egyéni szuverén vélemény nyilván sokan nem értenek ezzel egyet)

Egy emberibb hős jó választás lehet következő főszereplőnek, aki talán kevésbé hideg profi, mint Geralt.... A Ciri-s szál pont ennek kipuhatolására szolgál. Hogy mennyire fogadnának el a rajongók egy másik főszereplőt, ha Geraltot elküldik nyugdíjba.

Személy szerint úgy gondolom 3 rész alatt már elég sok mindent megtudtunk a világról....Lassan tényleg lehet nyitni más emberek kalandjai felé is...Habár nehezen tudom elképzelni, hogy nem Ríviai Geralt a főszereplő, vagy pedig nem egy másik witcher.

Mindez persze csak elmélkedés, de egyben biztos vagyok. Amit a 3 résszel felépítettek a CD Projekt-nél azt semmiképp nem hagyják majd a 3. rész után sem parlagon maradni. Vétek volna, bűn volna, üzleti öngyilkosság volna! Valamilyen formában de Geralt világában meg fogunk fordulni még párszor ebben egészen biztos vagyok!
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.05.03. 16:00:45