banner
  • Palinko
    Ja akkor nagy gond nem lesz, elveszni biztos nem fogsz mert olyan szorosan ugyan nem kapcsolódik, de tényleg jó élményt adott mindkét rész folyása. Persze hogy a 3. a kedvencem de utána nekem az első rész tetszett legjobban a második meg annyira kettéválik egy ponton hogy két külön játék. Mindegyiknek megvan a különlegessége.

Egyébként épp 2 napja fejeztem be a 3. újrajátszását, szégyen nem szégyen legalacsonyabb fokozaton vittem, szóval sok harc 3 csapás volt, de én egyébként is történetért játszom és még mindig nagyon jó. Sajna az első végigjátszás élményét nem adja meg úgy látszik a 3 év kevés volt még hogy elfelejtsem 80%-ra emlékeztem de a maradék 20% kiesett meg olyan szálon mentem most amin korábban nem. Tavaly az előző részek is megvoltak másodjára, az első meg harmadjára és most olyan szálat vittem végig ahol csak Trisst favorizáltam mindenki mással elkerültem a szexjeleneteket és érdekes volt hogy vitt mentés ellenére is utalgatott a játék erősen Yenre :D Persze a könyvek miatt muszáj is volt, de figyelembe vette hogy Trisst favorizálom és már nagyon pletykált a játék hogy ő lesz a végső választott :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Fura hogy múltkor jó véget kaptam a Blood and Wineban most meg a rosszat, akkor ugye végighallgattam minden dumát a mesevilágban, most meg mivel ismertem már a sztoriját annyira nem kérdeztem rá mindenre és utána hiába mész el kideríteni a cipőpucolónál az 5. áldozatot, hiába beszélsz Syanával a toronyban ott bizony már tragikus vég lesz :D Még az is jobb lett volna ha hagyom hogy megölje Detlaf és azon az úton megyek de direkt megint jó véget akartam. Jól megcsinálták, hogy ilyen sok részlet számítson.