16781
-
Ez Monter Hunter Wolrd ez milyen játék? Lehet egyedül tolni? -
-
-
Ja akkor nagy gond nem lesz, elveszni biztos nem fogsz mert olyan szorosan ugyan nem kapcsolódik, de tényleg jó élményt adott mindkét rész folyása. Persze hogy a 3. a kedvencem de utána nekem az első rész tetszett legjobban a második meg annyira kettéválik egy ponton hogy két külön játék. Mindegyiknek megvan a különlegessége.
Egyébként épp 2 napja fejeztem be a 3. újrajátszását, szégyen nem szégyen legalacsonyabb fokozaton vittem, szóval sok harc 3 csapás volt, de én egyébként is történetért játszom és még mindig nagyon jó. Sajna az első végigjátszás élményét nem adja meg úgy látszik a 3 év kevés volt még hogy elfelejtsem 80%-ra emlékeztem de a maradék 20% kiesett meg olyan szálon mentem most amin korábban nem. Tavaly az előző részek is megvoltak másodjára, az első meg harmadjára és most olyan szálat vittem végig ahol csak Trisst favorizáltam mindenki mással elkerültem a szexjeleneteket és érdekes volt hogy vitt mentés ellenére is utalgatott a játék erősen Yenre :D Persze a könyvek miatt muszáj is volt, de figyelembe vette hogy Trisst favorizálom és már nagyon pletykált a játék hogy ő lesz a végső választott :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fura hogy múltkor jó véget kaptam a Blood and Wineban most meg a rosszat, akkor ugye végighallgattam minden dumát a mesevilágban, most meg mivel ismertem már a sztoriját annyira nem kérdeztem rá mindenre és utána hiába mész el kideríteni a cipőpucolónál az 5. áldozatot, hiába beszélsz Syanával a toronyban ott bizony már tragikus vég lesz :D Még az is jobb lett volna ha hagyom hogy megölje Detlaf és azon az úton megyek de direkt megint jó véget akartam. Jól megcsinálták, hogy ilyen sok részlet számítson. -
hawkie22 #15179 A sztorival nagyjából tisztában vagyok, ismerem a karaktereket, a könyveket is olvastam, csak a játékokat nem vittem még végig. Mindig elkezdtem, de félúton abbamaradtak. :) Van egy-két lyuk a sztoriban, de jó lesz ez így. :) Madi, köszi a videót. :) -
Sztem jobban jársz történetileg mint a felsorolt játékokkal. Első witcher a legnehezebben játszható legtöbb embernek, de mivel én idejében toltam még szerettem nagyon és újrajátszva is jó volt és pl ott is találkozol valakivel aki a 3.-ban lesz a főellenség, a többi szereplőről ne is beszélve. Szóval tényleg ha megvan kezd az elsőtől, jönne az ünnepek 3-4 nap alatt azért végig lehet vinni meg másik 3-4 nap a 2. részre ami grafikailag sem marad el annyira nagyon a 3astól szóval rászánsz 2 hetet és megvagy, aztán mikor kevesebb időd lesz napközben majd lassan a 3. rész kitart hónapokig ha kevés időd van vele játszani. -
xido #15177 Pedig aki a Witchernek tényleg böcsülettel nekiül,az annyi élménnyel is többet kap..a felbukkanó szereplők,az apró utalások,amik egy könyvbeli eseményt idéznek..apróságok így is..de mégis :)..nem beszélve hogy mire végigtolod,addigra a Trónbréker is le lesz magyarítva :)
Utoljára szerkesztette: xido, 2018.12.13. 02:34:09 -
Madi92 #15176 Tessék, ha megy az angol.
-
hawkie22 #15175 Jó lenne, de annyi idöm sajna nincs. :) Még így is vár rám a Tomb Raider 3, az AC Odyssey elsö DLC-je, emellett épül a kis kórházam a Project Hospitalben valamint telón megy az Emergency HQ is. És ahogy a Witcher 3 tartalmát elnézem, elleszek ezzel egy jó ideig. :) Szóval az 1-2 jó lenne, de annyi idöm nem lesz és egy ilyen grafika után, ami a 3-ban van, nem kis utánérzésem lenne a korábbi részek alatt. :) -
Daermon #15174 Ezek elött meg játszd ki az 1 és a 2őt :) -
a páncélokat a kovácsnál, fegyvereket a weaponsmithnél add el, és lesz lóvé. -
Nekem van egy jó módszerem arra, hogy hogyan legyen sok pénzed, minden fegyvert, páncélt mindent összeszedsz majd tömegével a kovácsoknál eladod, szétszedetni nem nagyon érdemes, mert a térkép tele van loot helyekkel, ahol a legritkább meteorit érctől kezdve minden van, a witcher iskolák ruházatában érdemes gondolkozni, mert jobbat nem nagyon találni, meg minek is ha ott a szett ugyebár, én csak a Blood and Wine ban cseréltem le a medve iskola cuccaim. -
hawkie22 #15171 Mit ajánlotok egy kezdönek? Megvan ugyan a Witcher 1-2, de sose játszottam öket végig. Most elkezdtem a 3-at, 4-es szintü vagyok, a novigradi térképen vagyok. Viszont pénz az nagyon kevés van, a tárgyakat inkább betöröm alapanyagokért, de így meg nagyon nehéz gearelödni. :) A sztori egyelöre tetszik és az is, hogy nem annyira rohanós az egész játék, mint mondjuk az AC Originsben vagy Odyssey-ben, hogy hip-hopp 50-es vagy. Ma több mint 6 órát tettem a játékba (ma kezdtem 0-ról) és még mindigy csak 4,5-es szinten vagyok. :) A modokkal is csak ismerkedem, eddig pár kényelmi mod került fel, a Ghost mod-ot érdemes feltenni? Köszi a válaszokat. -
Ráadásul ingyenes lesz XD Ez az a játék, amit még 20 év múlva is jegyezni fognak a veteránok, az tuti! -
Link. -
Ez egy mod?
-
Ez nagyon jó lesz. -
Szerzetes89 #15166 Szia!
Nem tudom, hogy aktuális-e még a kérdésed, de: a Felszerelésből kell használnod, rámész a főzetre, aztán valamelyik gombbal megihatod. (talán E betűvel) -
-
VampireKain #15164 Hello mindenki, :)
olyan kérdésem lenne, hogy a játék nem engedi hogy használjam a "tisztító főzet"-et (képesség pontok újra elsosztása) , van belőle több is de mikor berakom a "fogyasztó eszközök" közé, nem jelenik meg a többi használható főzet mellet, fekete a helye mintha nem lenne ott semmi! Tehát nem is lehet használni...
Öttletek, esetleg belefutottam vmi bug-ba, ami eddig nem jött ki senkinek? :D
A játék eredeti! ;) -
Végeztem a Vér és Bor főszálával, a térképen még van kérdőjel és akad pár küldetés is, összesen 192 óra és 33 percem van benne kompletten. Ennél jobbat sosem fognak csinálni! -
-
Madi92 #15161 Elkezdtem a 2. végigjátszásomat immár angolul és modolva.
Korábban is említettem, hogy nem tökéletes a fordítás, de így angolul teljesen más.
Pl most esett le, hogy a prólogusban Thaler volt a serpenyős kém. :D
Angolul egyből ismerős volt a szóhasználat.
Ghost mod + preparation az alap meg 1-2 kényelmí mod. Kíváncsi leszek. -
az a maul cosplayos kép ami legalább valamennyire elfogadható, az első homlokán bajuszos az tényleg valami drogos rémálom vagy mi :-D
amugy nem olvastak utána hogy pallost - hosszú kardot macerás hátulrol előrángatni, azért hordtak rövid kardot vagy csak tőrt a hátra a köpeny alá rejtve
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2018.11.14. 17:04:07 -
A hegylakó, Steven Segal és Chuck Norris DNS-éből lett kikeverve, plusz egy kínai paróka:) -
Kicsit olyan Eric Roberts a 80-90es években.
-
Evoluti0N #15157 Úgy néz ki, mint aki plasztikai sebészeten esett át.
-
Prof William #15156 Az első kép valami félelmetes. :) Biztos a sok főzet miatt nőtt Geralt homlokára a bajsza. :) -
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
xido #15153 .és a trónbréker felkerült a steam-re :)) -
Koncert, jelenleg ingyen! -
borosz #15151 Tudja az ördög miért csinálja ezt nekem a WIN 10 egy eredeti játékkal.
Már az ostromba is belenéztem az elején. Szépen fut és csak ez számít. -
De miért kell kalamolni egy játék könyvtárával? -
borosz #15149 Az Enhanced Editiont vettem meg, még 4000 Ft sem volt.
Telepítés után egy napig agyaltam mi az ördög lehet a baj ma viszont változtattam a WIN 10 beállításain.
A mappa hozzáférés felügyeletét kikapcsoltam.
Utána kezdte a gép letölteni a patch-t előtte még ezt sem lehetett.
-
Sima változatot nem árulják tudtommal. 2015-ben is már csak az EE volt megvehető, akkor játszottam a W2-vel. -
Evoluti0N #15147 Milyen verziód van? Dobozos? GOG-os? Csak, mert ingyen megkapod az Enhanced Editiont, ami sok mindent javít. Szóval remélem, h azt játszod és nem az alap verziót. :) -
borosz #15146 Köszönöm a segítségeteket de.... HEURÉKA!!!
Miközben itt a gép előtt gubbasztottam fe telepítettem a gépemre jó pár Witcher 2 patch-et.
Ezek után ráindítottam a játékra, benéztem az arénába és minden szépen nézet már ki.
Bízok benne hogy a fő játéknál is minden rendben lesz.
Bocsánatot kérek ha hülyeségeket beszéltem. -
Használj külső helyet és az url linket betéve szúrd be. Az sg belső képfeltöltése valami 200 kb-os képet enged feltenni.
Pl ezt használd. -
borosz #15144 Ide mekorra a maximum MB méret képeknél amit fel lehet rakni?
Az igazság az hogy egy kalóz verziónál legalább az oktató mód és az aréna rendes grafikával normálisan nézett ki, csak a fő játékot nem akarta betölteni. Most viszont az eredetivel elsőre minden pocsékul néz ki. Bár igaz engedne játszani de így ugyan minek...