Oh nem.
Erkölcsi magas lovon akkor vagyok, mikor az ellenkező álláspontot képviselő azt sem tudja, miről szólt a vita, csak hozzászól, és lényegtelen szempontokon lamentál.
Ismerem ezt a vita stílust, és nem eszem meg, sajnálom. Nálam nem jön be, hogy egy apróságot kiragadok, és addig csűröm-csavarom, míg a végén a vita már valami egész másról szól.
Velem lehet beszélni. Van is egy két pont, ahol lehet tárgyalási alap. Én sem tartom szentnek a bal, és ördögnek a jobb oldalt. Egyik sem maradéktalanul igaz. Énszerintem erre, szerinted arra dől a mérleg. Tiszteletben tartom az álláspontod. Ugyan akkor nem értek vele egyet, és ez engedtessék már meg nekem.
Quintall.
Egyetlen adatot közöltem. Azt meg tartom. Az utóbbi 70 év volt Európa történetének legbékésebb 70 éve. Sajnálom, ebben semmi pontatlanság nincsen. Ez ténykérdés.
Tarzan?????? Fringilla mint Tarzan. Se a könyvből, se a játékból nem is emlékszem rá, olyan jelentős. És az én adataim pontatlanok. Ha jól rémlik, vagy 4x jelenik meg az egész trilógiában. (Játék) És 6 napja ezen megy a déta.
Na jó. Én most megyek, ezt kipihenem.
És hogy tudd. Én is előreengedem (ismert helyen, úriember ismeretlen helyen előre megy) a hölgyeket az ajtóban. Engem is így neveltek. Kár, hogy ez nem píszí, hanem feminizmus...