Ezek szerint elolvastad két hozzászólásom, és annyi. Véleményt alkottál. Semmi gond, a legjobbakkal is megesik.
Ellenben, ha végig olvastad volna, értenéd a gondolatmenetem, és nem irkálnál hü... elnézést. Elhamarkodott dolgokat.
Hogy igazam van-e? Nem tudom. Eddig ellenérvet nem igazán olvastam. Az pedig, hogy nem az enyém az abszolút igazság, egész biztos. Quintall jól írta, nem az a lényeg, hogy melyik politikai oldalon állsz. Mindig egyes esetek döntenek. (Halkan teszem hozzá, hogy van olyan oldal, ami a közösség szempontjából általában rossz döntéseket hoz, még a legnagyobb jó indulattal is, mivel a kiinduló pontja hamis, nem korszerű, és van amelyik többnyire jókat, bár időnként túllő a célon, és olyan fasságokat csinál, hogy az értelmes ember csak pislog) Egy dologban biztos vagyok, és ez volt a mondandóm lényege; Gyűlöletből jó még nem született. És az itteni négerezést valamilyen szinten a ma divatos gyűlölet szüli. (píszí folyamatos emlegetése, szidása. Ugyanis, egyrészt fogalma sincs itt senkinek, miért lett a csaj néger, másrészt, a píszínek is van létjogosultsága, sajnos.)