The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

molnibalage83
Kérdőjeleknél találod meg a szettek egy darabját vagy itt-ott emlékeim szerint olvasva, aztán kapod a többit. Soha nem emberektől jön.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Savaran
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megszereztem a Griff iskola felszereléseket, az alap páncélt és kardokat, amit később fejleszthetek, kincskereső küldetések között csináltam meg 11-es szintet javasolt azt elértem, majd meg is csináltam, ki is kraftoltam, csak már nem emlékszem maga a küldetés hogy szereztem meg? Arra már nem emlékszem 😊 Tudna valaki segíteni hogy legközelebb emlékezzek?

Utoljára szerkesztette: Savaran, 2018.07.14. 14:08:06

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Utalás egy új Witcher játékra
Nem lenne meglepő (sztem 2025 fele), többször mondták, hogy terveik vannak az univerzummal még.
genndy
Az elején még tényleg így volt ,de aztán peccselték, mindenképpen meg lehet szerezni a lapját.
Viszont lesz majd olyan esemény, ahol tényleg azonnal kártyázni kell akivel csak lehet, mert nem lehet később visszamenni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Nem. Úgy csinálták meg, h meg lehessen mindet szerezni mindenféleképp.
Ezesetben csak simán be kell menned a szobájába és ott lesz egy fiókban.
előtte remélem kártyáztál a báróval és elnyerted a lapját,különben ugrott a minden lapos acsi😊
Savaran
Megtaláltam Annát a Báró feleségét, akit a fúriák(banyák) elátkoztak, 3 baba közül kellett választani én a nyakláncosat választottam erre Anna elégett (upps) akkor most elcsesztem? 😊 A Báró utána felakasztotta magát 😞

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Még csak kontrollerem sincs... De jó lesz ez így. Ügyesen elrendezve a holmimat nem nagyon fog zavarni ez a hiba.
https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1021?tab=files

t

van telepítős változat, csak meg kell adnod a játék helyét. de érdemes várni, 1-2 héten belül jön egy nagy update hozzá

t

buta a gondolatom,ha van kontorrel is bedugva a gépbe miközben ezzel billentyűn játszol?
Valaki használja a lenti módot? Tapasztalat? Nehéz telepíteni?
The Witcher 3 HD Reworked
Savaran
Sejtettem hogy nem egy hétköznapi játék ez 😊 Sokkal hamarabb kellett volna megvennem......

Savaran
<#worship>

HEUREKA!!!

A motyóm bal felső sarkánál van egy nyíl szerű ikon. Ezzel sorrendezést lehet csinálni ha már a felső három sor hiányos.

Probléma megoldva...
Majd azt csinálom hogy az alsó három sort feltöltöm mindenféle jelentéktelen holmival. ( csak éppen nálam mindenek van jelentősége )
És csak az invertory felső 3 sorával gazdálkodok.
Én most utoljára múlt héten játszottam vele. Most először GoG-ról, és semmi ilyen gondom nem volt. De Win10 alat egyszer a dobozost is végigtoltam, azzal se volt gond. Úgyhogy passz.
Van itt egy kép de ezen aztán nem tudom nagyon látványosan szemléltetni a hibát. A kurzor a mentet képen nem látszik. Videót meg nem tudom hogyan kell csinálni.

Lényeg az hogy az olyan tárgyak amik a felső három sortól lentebb kerülnek teljesen kezelhetetlenné válnak. Ilyen még nem volt. Próbálkozzak valami patch-el ? Ha egyáltalán még lehet találni hozzá...
Egy képet vagy videót dobhatnál róla, nekem nem ismerős ez a hiba.

A játék egyik legnagyobb fícsörje, a Real-time Szakállnövesztés©, engem ez vett rá az elővételre! <#banplz>

"I've won every battle, but I'm losing this war."

Riddick21
Vissza is lehet vágatni, de egyébként igen, úgy emlékszem, hogy egy idő után visszanő.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Savaran
Akadt egy pici problémám, az egyik nagyvárosban levágattam a szakállam, vissza fog nőni? <#banplz>

Most már kezdek ideges lenni... Gondoltam az elejéről kezdve játszom végig a trilógiát mert nem árt egy kis ismétlés erre valami nagyon bosszantó hibával kellet szembesülnöm.
A Tárgylistának csak a felső három sorát tudom kezelni a többi alatta lévő sor be van "fagyva".
Ilyen még nem volt...

Nincs valami ötletetek esetleg hogy mi okozza és lehet e vele kezdeni valamit...?
Savaran
Akkor rendben, köszönöm mindenkinek a segítséget 😊

genndy
Dehogynem. Kezdesz egy új játékot.

Savaran
Olyat nem lehet csinálni hogy minden nullázódik? Mintha most vetted volna meg?

NG+ban a karakter szint, fejlesztés, és ami rajtad van cucc az megy át, plusz kapsz egy "reset" főzetet és újra eloszthatod a skilljeidet, ha akarod. A sztori meg indul elölről, felszintezett ellenfelekkel.
Savaran
új mentés

Savaran
Értem, tehát a karakterszint átmegy az j mentésre, nullázni lehet, tehát pl újra alapkarakterrel egy új mentést?

Alapban olyan 32-35, aztán kiegekkel 45-52 kb. Utána New Game+ tudod még húzni, ha akarod.
genndy
Kiegek nélkül asszem 50 vagy 70, kiegekkel 100.

Savaran
Mekkora a maximális karakterszint? Jelenleg lvl 4-en vagyok

Savaran
Akkor bocsi, már rég volt, kavarom a szezont a fazonnal 😊

Nem. Az 1-ben az Vizima külvárosa a várfal mentén. Fehér Gyümölcs arrébb van jóval.
Savaran
Ha jól emlékszem az első részben is a várból kifelé jövet a vizimai kocsmába érkeztünk.
Fehér Gyümölcsöskert meg vizima része nem?
Más dolog, meg kellett ölni a griffet, kellett hozzá gyógynövény főzet, ott volt egy haldokló lány akin akartam volna segíteni(beadta küldetésnek) úgy gondoltam először a griffet akarom levadászni, de addigra meghalt sajnos, én nem tudtam hogy ilyen is van a játékban, rendesen lelkiismeret furdalásom lett 😊 Így a küldetés sikertelen lett sajnos.
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2018.07.05. 20:28:22

Nem, de ő szerintem a 3-ról beszél .
molnibalage83
Az volt a 2. részben? Ennyire nem emlékszem arra.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Fehér Gyümölcskert fogadójára gondol szerintem.
molnibalage83
Kocsma az elején...? Nem tudom mire gondolsz. A 3. részben, akkor lesz rész, amit imádni fogsz. az 1. részből az egyik helyszín 1:1-ben át van emelve. Igazi tisztelgés a nagy előd előtt.

Savaran
Igen igazad(igazatok) lehet, megfontolandó a második rész is, mivel az ilyen játékokban szeretek maximálisan elmerülni 😊 Kicsit kizökkenti az embert a hétköznapokból! Ha akciós lesz megveszem azt is, a legnagyobb dolog hogy az első részből a kocsma ugyanúgy megvan az elején, de brutálisan szebben, meg végre igazi open world világban, egyenlőre csak ajnározni tudom a játékot, még a melléküldik is érdekesek, nem annyira sablonosak!

A verseket nem Göncz fordította.
molnibalage83
Használt VGA lehet, hogy olcsó. Bár meglenne a 3 évvel ezelőtti konfigom leírása referenciának. Azon hi beállítás táján hairworks nélkül 30-40 FPS-ben ment. Nem volt erőgép, de azzal is igen szép volt az összhatás.

Malakai
Nem vajákos, csak vaják, mellesleg. 😊
Félig-meddig csinált szó, akárcsak az eredeti.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Az hogy Vajákosnak nevezték el fordításkor a regényben nem olyan vészes szerintem. ( bár tényleg kitalálhattak volna valami jobbat is )
Csak a Gyűrűk Ura sorozat jutott az eszembe... Sok-sok vers van bennük és a legtöbb olyan borzalmasan rímel hogy legjobb esetben is szabad vers műfajnak felelnek meg. 😊 A rímfaragás már lehet hogy nem ment a Göncz Árpádnak.... Nem akarom elhinni hogy eredetiben is ilyenek lennének.

Különben ezt is megértem... hogy olyan világ jön el ahol lebeszélik már az ember fiát a videokártya vásárlásáról mert olyan mocsok drága XD
Köszönhető ez állítólag a bitcoin bányászoknak.
molnibalage83
Viszont, ha végig is tolja bárki nem érdemes mentést importálni. A W3-ba épített "manuális importálás játékmenttel" sokkal jobb muri, jó kis párbeszéd jön ki belőle.

Mind két szálat érdemes lenyomni 😊 Ráadásul Iorveth és Roche is jó arc.
De igen, mivel Roche szerepel a 3-ban is, ezért étdemesebb azt, ha sietsz. Plusz tényleg hozzá fontos dolgok kapcsolódnak.
Ráadásul a 2. Triss miatt is érdemes.
Meg egy csomó lore, és jó történet. 😊
lwb
Nekem a Vernon Roche-szál mindig jobban bejött. 😊 Plusz, ő szerepel a háromban, Iorveth meg nem.

molnibalage83
A 2. részt ne hagyd ki, mert annak közvetlen következménye az, hogy mi zajlik éppen a W3-ban. Az elsőnél sokkal rövidebb, 20-25 óra alatt simán letudható. Iorveth oldalán told végig.

Ha túlteszed magad azon, hogy Vajáknal van fordítva a witcher/wiedźmin akkor igen, mert ezt leszámítva nagyon kíváló a fordítás minősége mindegyiknél (minden könyv az eredeti lengyelről lett fordítva). Tartalmilag pedig kiválóak, érdemes elolvasni mind. 😊

A Witcher 2-ben TP nézet van, nem változtatható. De mire akartad változtatni? 😄 A 3 is TP nézetes.
Hát az áraik brutálisak annyi szent. Legfeljebb megpróbálok leakasztani valami használtat jó áron ha adódik kedvemre való.
Mert a jelenlegi gépemen nagyon nem akarja az igazságot a Witcher 3.
Addig is elkezdek ismételgetni az elejétől kezdve. Jut eszembe... a második részbe csak belenéztem de nem jött be... egyetlen dolog miatt. Nem találtam benne lehetőséget a nézet megváltoztatására. Vagy csak én voltam a béna?

Érdekelnek a könyvek is... szépirodalmilag mennyire állják meg a helyüket? Vagyis jól sikerült e a fordítás pld. ?
mindeniki mondja,én is mondom..ha van kedved hozzá,előbb a könyveket olvasd..aztán a játékokat sorban..sok szereplő,sok utalás,főleg a 3.részben,mikor már úgy voltak vele,hogy aki fanatikus,az minden médiában követi a storyt