banner
  • lonvard
    Viszont szerintem akkor figyel a játék arra, hogy ki mikor hogyan jut el a Blood & Wine végére. Persze ez alapvetés, csak mégis az ember aggódik. Mert most kedvem van újra kezdeni, de úgy hogy Geraltból csinálok egy 40. szintű witchert az elején, hiszen nem illeszkedik ehhez a sztorihoz, hogy ismét kezdő szintről induljon, na és akkor azt csinálom, hogy szinte csak a fő szálon haladok, megcsinálom a bárós részt, és utána mikor mennék keresni a lányát Oxenfurtban, akkor beugrom a macskás fogadóba és felveszem a DLC nyitóküldijét, és visszafelé el is ugrom akkor Olaszba. Mégis ott lesz nekem a Dr. Moreau génmanipulációs izémizéja, amit felhasználhatok a játék legnagyobb részében utána, meg nem árt ha ebben a káosszal sújtott világban van egy menedékem. Meg akkor megpróbálom megmenteni Henrietta hercegnőt. Meg Cirit a végén. Meg a császárt. Csak a főküldetésen haladok végig, és amikor kész, akkor marad kismillió szörnyvadászós küldetésem, és akkor bejárom a világot és élvezkedem. Vázoltam a következő 2 év programját. Közben elkészül a Star Citizen, és akkor belecsapok abba is. :D

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.10.14. 11:18:29