Te is tudod hogy egy idealizált álomkép után rohansz, és nem így van a valóságban! de mivel ez off téma így hagyjuk!
Amúgy én lehet rossz vagyok matekból, vagy csak más a számítási metódusom, de ha én hülye vagyok matekból akkor te is, ugyanis 7,6 milliárd a Föld lakossága, ebből 15% a fehér ember(igen elírtam az előző hszben, lemaradt az 1-es) de valójában 14, valamennyi. 1950-ben még 28% volt ugyanez! Pár millió muszlimot nem veszünk észre? XD Jó vicc magyarázd meg ezt Svédországban ahol 50x-es a nemi erőszak aránya pl a miénkhez képest, pedig nálunk is van 1,5 millió indomagyar, és bűnöznek is rendesen. De képzeld Párizs sem olyan mint régen, bár régen nem voltam, csak akkor amikor már úgy nézett ki mint a "nyócker" öhhh miket beszélek a nyócker jobban néz ki!
A fehér családok 1,2 gyerekvállalási rátával rendelkeznek ahhoz hogy növekedés legyen el kéne érni a 2,1-et és ez az 1,2 is úgy jön ki hogy beleveszik a 4-5 ös mutatószámú afrikai és arab bevándorlókat..Ki lehet számolni egyszerűen 2100-ra mi lesz itt!