banner
  • molnibalage83
    Gratulálok megint...
    Egyáltalán nem vagyok sztár. Azért nem értem "nehézség" kérdését, mert én kb. fakezű játékosnak tarom magam. A Witcher 2 és 3 előtt két TPS játékkal játszottam összesen, a Tomb Raider (2013) és Alan Wake. Ennyi.

Ennek ellenére semmiféle kihívást nem jelentett a játék nagy része pár boss-t leszámítva. Dark Souls-t sem tolom, szóval nem vagyok egy HC gémer.

És ez csak a harcrendszer, mint nehézség, a másik része a tápolási része lenne, kéne csinálni...

A craft rendszernek sincs értelme, nincs semmi, ami komoly előnyt adna és meg kellene küzdeni érte. Írtam már, hogy hiába vanegy fantasztikus craft "engine", ha olyan szarul van paraméterezve a környezet, hogy teljesen értelmetlen az egész. Mintha két eltérő banda készítette volt a játék egyes részeit. Az egyik no1. a másik meg teljesen átlagos, semmilyen, amit megszoktam máshol is.

A skillek is színesítő elemek. Nem tudsz úgy nagyon karaktert összerakni, hogy játszhatatlanul szar legyen kivéve, ha kretén módon szándékosan nem összeillő dolgokat csinálsz.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.09.13. 15:13:06