16781
banner
  • Pityu Mester
    Yennefer írt egy levelet Geraltnak, hogy találkozniuk kell. Vesemir még fel is olvassa. :) És azért kell keresniük, mert közben dúl a háború, és az eredetileg megadott helyen nem találják Yent. Így aztán követik a nyomait.
  • Savaran
    Egy kérdésem lenne, ti emlékeztek arra hogy a Witcher 3 legelején, mikor a rémálomból felébredünk(Ciri elrablása), Vesemir ér Geralt úton van hogy megkeressék Yennefert, én már nem emlékszem hogy igazából miért is keresték Yen-t, és honnan tudták hogy keresni kell?
  • RatBaG #14901
    Nem az, ha mond neked valamit, hogy Studio Ghibli.
  • Daermon
    Ez. Béna :)
  • RatBaG #14899
  • Prof William
    Nekem azt hiszem végül 180 óra lett mindennel (kiegészítők) együtt de egy pillanatra sem unatkoztam. Életem egyik legjobb, leghangulatosabb RPG-je volt.
  • Piko888
    grat, én 226 óránál vagyok és jó pár kérdőjel figyel a mapon
  • Savaran
    Minden küldetés és minden DLC kivégezve, (pár lootolandó kérdőjel maradt), 169 óra a játékban. Minden percét élveztem, még tuti kijátszom majd valamikor!
  • Probatbicol
    Jó, mondjuk én is csak nézegetem :). A zsetonok sincsenek kinyomva a helyükről...
  • Daermon
    Én azokat sajnálnám használni :D
  • Probatbicol
    Ezt most nem tudom pontosan hogy érted, a kiegészítőhöz adott paklik éppen papír alapú teljes értékű játékok, 2 paklival (2x75 kártya), játékszabállyal és zsetonokkal. Persze kereskedelmi forgalomban külön nem kapható.
  • Savaran
    Igazán sajnálom, jó lett volna baráti összejövetelekre.
  • Savaran
  • Szerzetes89
    Tévedés, láttam már fanmade kinyomtatott Gwent: TWCG lapokat, jó minőségben ráadásul. Lehet, hogy venni nem, de csinálni biztos lehet! Viszont mivel a képességek változtak össze-vissza, szerintem felesleges vele vesződni. (HC előtt meg pláne)
  • Daermon
    Ott csak azok a paklik vannak, amik a kiegekhez jártak ajándékba. De a Gwent, mint játék nincs “papír” alapúban.
  • Szerzetes89
    Ebay a barátod.
  • Daermon
    Nincsen, csak az online.
  • Savaran
    Nem tudja valaki, hogy gwent kártya játékot lehet valahonnan rendelni? Nem találtam sehol.
  • Savaran
    Ja igen, arra nem gondoltam, hogy nagy nőcsábász, ahhoz meg nem kell sisak
    Utoljára szerkesztette: Savaran, 2018.09.16. 06:37:29
  • Dante73
    Mert Geraltnak nem kell. Jó fej, a pali...
  • Savaran
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nincs minden effekt bekapcsolva, de még így is szép a játék. Sokkal másabb a hangulata ennek a térképnek mint a többinek, kifejezetten felüdülés volt a búskomor Velenből kiszabadulni. Egy szépséghibája van a dolognak, Geraltnak soha nincs sisakja :(
  • Daermon
    Ez jó lett!
  • RatBaG #14881
  • Daermon
    WTB mobilos szerkesztés.
    De azért várjuk meg még hivatalosan is mondanak majd valamit.
  • Daermon
    Remélem igaz és észbe kapott a Netflix
  • Evoluti0N
    Uh, még mindig libabőr. Amikor először meghallottam... :) Valahogy időt kéne szakítani egy 3. végigjátszásra. :D
  • RatBaG #14877
    egyébként konkrétan erre gondoltam. mikor megszólal az ének, meghasad a sííívem.

velenből nekem leginkább a szutykos, mocsaras részek ugranak be elsőre.
  • molnibalage83
    Én napnyugtakor imádtam besétálni kocsmába.
  • Madi92
    Amúgy skelligén csak nekem hiányzott a velen-i szép napfelkelte? :D
  • molnibalage83
    És ez még csak a kezdet. ;)
  • RatBaG #14873
    *fuck yeah
  • Savaran
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Végeztem a Hearts of Stone-al, elkezdtem a Blood and Wine-t, Elnézést a vulgáris szövegért, de amikor a két gótikus páncélzatú lovag elkísér az országukba, az nem a "bazdmeg" hanem fuck you bazdmeg XD, ilyen nincs is, látványtervező tízből 11 pont
  • molnibalage83
    Skelligén vannak durván jó zenék, amik persze a hivatalos OST-re rá sem kerültek...
  • RatBaG #14870
    jó, igaz. én csak az első mondatra reagáltam, szerintem az is szép. :)
    az egyik csúcspont hangulatilag nekem a hajótörés utáni percek voltak, mikor skellige partvonalát pásztázva megszólalt a zene...
  • molnibalage83
    De az is rideg. Az egyik háború miatt lelakott egy kicsit - meg hát egy nagy része mocsaras - Skellige Zord, szinte lakatlan az egész, ehhez képest a B&W világa szó szerint gazdag, jólét. Borászatok, dús földek, kellemes éghajlat stb. A béke szigete, amit azért felborzol majd ez-az. ;)
  • RatBaG #14868
    azért skelligét se felejtsük el, az is teljesen más.
  • molnibalage83
    A B&W környezet annyira szép, hogy veszel a kezedbe egy üveg borst és csak nézelődsz. Üdítően színes a W3 alap háború sújtotta vidéke és Novigrad között, aminek a fele amolyan kikötőváros / nyomornegyed. Ez piszok fejlett mediterrán vidéket képzelj magad elé, ahol jólét tombol nagyjából.
  • Savaran
    Akciósak voltak a dlc-k, beütöttem mindkettőt, a HofS tolom, de majdnem még jobban tetszik mint az alap, a Blood and Vine ról meg mindenki ódát zeng, alig várom.
  • Savaran
    Akkor bocsánat, kicsit arrogánsnak éreztem a hozzászólásodat, én beismerem ha tévedek. Ha valóban így gondoltad, akkor egyetértek.
  • molnibalage83
    Gratulálok megint...
    Egyáltalán nem vagyok sztár. Azért nem értem "nehézség" kérdését, mert én kb. fakezű játékosnak tarom magam. A Witcher 2 és 3 előtt két TPS játékkal játszottam összesen, a Tomb Raider (2013) és Alan Wake. Ennyi.

Ennek ellenére semmiféle kihívást nem jelentett a játék nagy része pár boss-t leszámítva. Dark Souls-t sem tolom, szóval nem vagyok egy HC gémer.

És ez csak a harcrendszer, mint nehézség, a másik része a tápolási része lenne, kéne csinálni...

A craft rendszernek sincs értelme, nincs semmi, ami komoly előnyt adna és meg kellene küzdeni érte. Írtam már, hogy hiába vanegy fantasztikus craft "engine", ha olyan szarul van paraméterezve a környezet, hogy teljesen értelmetlen az egész. Mintha két eltérő banda készítette volt a játék egyes részeit. Az egyik no1. a másik meg teljesen átlagos, semmilyen, amit megszoktam máshol is.

A skillek is színesítő elemek. Nem tudsz úgy nagyon karaktert összerakni, hogy játszhatatlanul szar legyen kivéve, ha kretén módon szándékosan nem összeillő dolgokat csinálsz.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.09.13. 15:13:06