The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valakinél volt már olyan bug hogy a remekmívű ezüst medve kard receptje nincs meg ? Mert még a küldi teljesitve van. A recept hiányzik ,igy hiába van meg a nagymesteri KARD recept az elötte lévőt nem tudom legyártatni.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Sziasztok!
Milyen "reális" modot ajánlanátok a jatékhoz?
School of roach vagy inkább The witcher 3 enhanced?
Lassan újrakezdeném, de fel kéne turbózni valamivel 😊

genndy
Nem tudja, csak az aktívakat mutatja. Neten vannak guideok minden mellékküldivel, azokat lehet nézegetni meg pipálgatni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Dante73
Map Quest Objectives modot használom, második végigjátszásnál. Ez mutat minden aktív küldetést a mapon. (Meguntam, hogy annyit kell szaladgálni, és milliószor mehetek vissza a térkép másik felére, egy másik küldetés miatt, mikor az épp befejezett miatt pár perce jöttem el onnan...) Nem tudom, tudja -e ami neked kell, most kezdtem újra, pihentettem kicsit, hogy felejtsek.
Innen szerezheted be;
https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/943

http://www.freetvmaci.info/

Szerintetek van olyan mod, ami a játékban jelzi a maradék mellékküldetéseket?

Mármint vannak olyan küldetések, amiket csak úgy lehet felvenni, hogy valakivel összefutok, és ezt csak akkor jelzi egy felkiáltójellel, ha a közelben vagyok...
Alapjáték, majd HoS, aztán B&W.
Dante73
Én mindenképp a Blood and Wine-t hagynám a végére. Egész más hangulatú hely, nem annyira nyomasztó (közel sem) mint az alapjáték háborús helyszíne. Bár, a történet ott is kemény, és a vége is "durva", de összességében, jobb azzal a hangulattal "kiszállni" a játékból. Szerintem.

http://www.freetvmaci.info/

A kis DLC-k mind1. A két nagy kiegészítőt pedig talán a főjáték után, mivel úgy vannak szintezve az ellenségek. Ha megjelenés sorrendjében akarod, akk először a Hearts of Stone, utána meg a Blood and Wine.
A dlc-k nek mik a sorrendje? Tehát mikor érdemes belekedeni? Mindegy?
Féltem, hogy valami ilyesmiről lehet szó. Korábban, mikor végigjátszottam, még nem létezett a Blood and Wine, akkor azért nem tűnt fel a hiánya, most pedig még bőven nem tartok ott, nemrég mentem át Skelligére. Köszi
Hümhüm.... Lehet, h rosszul emlékszem, de nem esetleg a Blood and Wine kieget játszod? Mert ha igen, akkor ott vannak olyan cuccok, vagyis növények, amiket csak úgy lehet megszerezni, ha a házad körüli dolgokat fejleszted. Ilyenkor a kertben termelődnek bizonyos növények, amik máshol a játékban nem találhatóak.

Itt lenne az ideje újrajátszanom már. Undorító, h milyen sok dologra nem emlékszem.
Nekem most nagyobb tételben lenne szükségem nagy vörös mutagénre, aminek előállításához a Fanyarmeggy az egyik összetevő,azt viszont égen-földön nem találok. Nem tudnátok megmondani, hogy merre, vagy kinél keressem?
Köszi. Skelligén még nem tartok. Egyszer már végigjátszottam, de sajnos összehalta magát a gépem, és elszállt a végigjátszás. De nem baj, mert akkor rohantam a fő küldivel, most meg szépen megcsinálok mindent, amivel találkozom. Pl. a kincsvadászos cuccokat.
Voltan
Ó, én Trisst választottam. SOHA NE ENGEDD EL A DÖGÖS VÖRÖST! Nagyon nagy igazság, így is házasodtam, és nem bántam meg 😄

A második végigjátszásban azért megnézem, mit akarnak ezzel az egyszarvúval 😛

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Na de Geralt! 😊

Ezt csekkold le esetleg. Nem tudom, h elindításban segít-e, de futtatásban fog.

Először derítsd ki, hogy pontosan melyik Intel VGA van a laptopban, mert valahol azt írják, hogy Intel HD Graphics 4000, ami viszont támogatja a DX11-et. Ja és ugye nem XP van fent? azt is ellenőrizd, hogy a DX fájlok frissek-e.

integrált vga, ezt szerintem felejtsd el. a telepítéssel semmi gond az a gép sosem lesz képes ezt futtatni. egy ilyen vga filmnézésre van kitalálva meg hasonlókra, szóval szerintem esélytelen 😞

Helo. Segítségre volna szükségem a játék telepítésével kapcsolatban és bármilyen tanácsnak örülnék. Most vettem a játékot és már többször is telepítettem de mindig megjelenik egy hiba üzenet "GPU does not meet minimal requirements. Support for DirectX 11 is required." Külföldi oldalakon és hasonlókon már szétnéztem és sok mindent kipróbáltam végül arra jutottam, hogy valószínűleg a laptopom (Lenovo G580) videókártyájával (Intel R HD Graphics). A kérdésem az hogy valakinek volt-e a telepítésnél hasonló problémája és, hogy van-e még rá mód, hogy valahogy mégis tudjak vele játszani ezen a laptopon? Előre is köszönöm a segítséget (a válasz nyugodtan jöhet üzenetben is a fórum helyett).
meteorit érc pl.: Skellige - Krael Trolde kikötője - kereskedőnél kapható
A Blood and Vine zárja le a sorozatot. Néhány kérdés az általad "negatívumok" között felsoroltakból ott kerül megválaszolásra - persze befejezéstől függően. Vannak szála, amik csak bizonyos befejezéseknél lesznek láthatóak.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pl. a harmadik banya akkor bukkan fel, amikor a "Ciri meghal" végkifejlet lesz. Ebben az esetben Gerald odamegy, megöli, és elveszi tőle Ciri medálját, és ott sírdogál. És még néhány hasonló

Nekem most az a bajom, hogy az isteneknek sem találok meteorércet sehol sem... :-/
molnibalage83
Egy rakás zene van, ami a kiadott OST-re nem fér rá... Pl. ez sincs rajta...

Mivel ezeket feltették érdemes végigtúrni a játék könyvtárát és sanszosan megtalálod a zenéket is.

A linkben speciel melyik zenére gondolsz? Arra a pár sec heggedőre? Mert utána lényegében semmi nincs...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.01.05. 14:45:39

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Valaki tudja hogy ez melyik zene lehet?

https://youtu.be/tnVFGcz9vuc?t=14m58s

Az youtuben fellehető alapjáték ost-be belehallgattam, de nem találtam köztük, esetleg a kiegészítő ost között lehet?
Megérdemelten. <#eljen>
Steam Awards 2017 nyertesek:
A döntések számítanak: The Witcher III: Wild Hunt
Nincs bocsánat: The Witcher: Enhanced Edition
Úgyhogy a CDP újabb két díjjal gazdagodott 😊
Eszerint az Utolsó kívánságban olvasható 'A vaják' novella előtt, de az Utolsó kívánság többi novellája után.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Ez érdekesnek tűnik. Időrendben hová helyezhető? A 7-ik kötet után? Vagy hol ide hol oda?

genndy
Ami az összefüggő történethez tartozik igen, ez a 8. kötet olyasmi novellagyűjtemény mint az 1. könyv volt.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Palinko
Csak azt már lefordították, amiről meg szó van 2013-ban írta mert felkapták a játékokat valszeg, mert a tó űrnője meg 99-es
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2018.01.03. 11:23:35
Ez jó hír de nem a "A Tó Úrnője" volt az utolsó Witcher könyv?
Happy új évnek egy jó hír:
Megkérdeztem a kiadót és már fordítás alatt van a Season of Storms című kötet
Recept és kraftolás témához annyit..bár az én történetem pont a fordítottja lesz...valamelyik szetthez kellett valami,amit sehol nem találtam,nem tudtam se venni,se lootolni...erre kiderült,hogy van nálam tucatnyi,csak szét kell szedni valamit,aminek az egyik alkotóeleme 😊
igen időközbe megtaláltam hogy crftolni kell, de a recept nincs meg,sőt ami videot találtam rola hogy hol van....na ott nálam nincs.Szóval recept lokációja kell.Sajna alinkelt oldalon nem igazodok el,de azért köszönöm a fáradságot.
http://witcher.wikia.com
Itt minden létező dolog fent van.

Craftolni kell:
Diagram
Manuscript page: Albedo
Component(s)
1 × White gull
1 × Crow's eye
1 × Allspice
1 × Mistletoe
1 × Beggartick blossoms
1 × Pringrape

Hát köszönöm a válaszokat, a medve továbbfejlesztett kadjához ugy is hiányzik egy alkotó elem amit nem találok sehol : "Albedo"
se a kész terméket sem a receptet hogy előállitsam. Igy azthiszem alemondok a settről 😞
Plusz, ha van Sárga passzívod valamelyik tipusú vértre, akkor így válogatni se kell. Legyártod a megfelelő szettett és élvezed a játékot 😊
Ha jól emlékszem, akkor kiegészítő nélkül sehogy. A Blood and Wine kiegben hozták be a nagymester szetteket, valamint azt, h ezek bónuszt adnak. Az alacsonyabb szintű witcher páncél szettek nem adnak semmi bónuszt. Igazából annyi értelmük van, h van egy jól kinéző páncélod, ahol összeillenek a darabok.
Palinko
Szerintem itt a skillre gondol, bár annak ellenére, hogy kimerítő válasz kéne, én sem vagyok benne biztos 😄
molnibalage83
Lövésem sincs, én nem tudtam ilyeneket legyártani. Szükség sincs rá, legnehezebb szinten erőlködés nélkül legyakható bárki még a két kiegben is, nemhogy az alapjátékban.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Sziasztok Egy számotokra bizonyára egyszerü kérdést tennék fel a játékkal kapcsolatban. :
Nos Legyártattam a medve páncél szettet a fegyókkal együtt, de pirossal azt irja amikor felveszem hogy a bonuszok eléréséhez fejlesszem fel nagymesteri szintre .Jelenleg lvl 30 vagyok, mi az a nagymesteri szint ? Az én lvl szintemet kell emelnem.Vagy a medvepáncélzatot kell tovább fejleszteni.Ami ugye egy DLC vel érhető el (lvl35 től) Mert azon gondolkodám hogy ha ez igy van akkor a szettek nem sokat érnek,hiszen milyen szett az aminek nincs összeadandódó bonuszai.Külön -külön melvért,kesztyű, gatya ,csizma meg van jobb. szóval egy kimeritő válaszra lenne szükségem,hogy hogyan tudom a bonuszait aktiválni ,illetve érdemes -e foglalkozni vele ???
molnibalage83
A grafikai MOD-ok 99%-a szeritem csak más, de nem jobb...

Nem valami nagy hír de legalább hír...

Nem fogják felvizezni a The Witcher-sorozatot

Mondjuk az utóbbi évek sorozattrendjeit nézve az lenne a furcsa ha visszafognák magukat. 😊
Shep
Az, és nem is tűnik rossznak
https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1021/?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.12.31. 19:59:20

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Palinko
Szerintem HD repack, valami textúra mókolás lehet de csak tippelek igazából én is csak néztem mi az.
molnibalage83
Hdrp 5.0?

egy cikk olvasása közben esett le hogy ciri megtalálása a törpékkel a hófehérke és a 7 törpére utalás. nem tudom miért nem esett le magamtól, talán az egyik legegyértelműbb mind közül

amint kijön a hdrp 5.0 játszom is újra

t

molnibalage83
A szövegedből nekem az jött le, hogy nem ezt kaptad. Mea Culpa.

Rafanir
Negatív? Épphogy talán a legjobb befejezés.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ciri túlélte és Witcher lett belőle.