banner
  • Palinko
    Szerintem így próbálják eladni, pl ha egy kínai Ciri lenne kínában biztos sokkal többen néznék. Szerintem is nagyon rossz ötlet, oké hogy fantasy nem történelmi mű, de mindenhol hangsúlyozták hogy az ihletet a középkori lengyelország adta, szóval nem kell ez a keveredés. Vagy a feketéknek is egész kontinensük a világban, de pl a játékokban is csak az egyik DLC-vel jött be onnan valaki és senki nem sírt, hihető is volt, most miért kell az összes kontinenst össze vissza keverni majd a sorozatban? Nem lenne hihető max pár más bőrszínű karakter mert régen nem így működtek a dolgok. Aztán bánom is én a másik évadban meg menjenek át arra a másik kontinensre sokakat érdekel az is, de ott meg lehet mindenki fekete mert az meg úgy hiteles. Sokan pl a következő Witcher játékra is várták hogy majd azon a kontinensen játszódik egy másik Witcher suliról szól majd.

Pláne úgy hogy foglalkozik épp eleget a rasszizmussal csak épp törpék meg, elfek ellen ezt is meg kell hagyni mert alap eleme volt mint a könyveknek mint a játékoknak. Nem kell ide más bőrszínű színészek tömkelege mert csak bonyolítaná a képet, azokat befogadták, de az elfeket nem? Vagy kezdjenek el a más bőrszínűek ellen is rasszistáskodni a szereplők? Abból meg kész is a botrány.