banner
  • DantesHUN
    Olvastam a könyveket. Pontosan tudom, értem milyen a Witcher és miről szól, de ha valaki felületesen nézi csak, akkor erre is rá lehet húzni hogy gagyi fantasy ostobaság.

Ugyanez áll sok képregényre, a trónok harcára, stb.

Ez volt a mondandóm lényege. Rohadtul utálom, ezt a műsznob viselkedést, hogy ami képregény=csak gagyi nem minőségi szar lehet. Ami abból adódik hogy csak felületesen ismeri a témát. Mint ahogy felületesen nézve a trónok harca is csak dugásból áll.

Illetve, aki annyival lesöpri, hogy úgy is szar lesz a Netflix sorozata , és mit jövök ilyen képregényes gagyikkal...az egy idióta. Nem állítom hogy olyan hű de magas művészet, vagy hogy nagyon jók voltak, mert voltak hibák és bénázások , de például karakterábrázolásban jellemekben, odavágnak jó pár nagy költségvetésű filmnek.

Igenis minőséget tettek le az asztalra, épp ezért felesleges aggódni a Witcher sorozat miatt, minőségi sorozat lesz az is. Ha olyan TV -s társaságról, szolgáltatóról lenne szó, ami eddig is sok szart csinált, például...a Gigacápa vs Óriás polip 8. készítői kapnák meg a Witcher jogokat lehetne aggódni. De nem így van, éppenhogy azóta nyugodtan meg,hogy a Netflix-hez került, egész addig nem bíztam a Witcher sorozat ötletben mert ehhez jó szakember gárda és sok pénz kell. Ez pedig nem sok társaságnál van meg, alkalmas lenne még az HBO ilyen feladatra.

Továbbá, tegyük már azt is hozzá: senki nem tudja milyen változások lesznek. De már rinyálni kell? Ez nem (csak) neked szól.

Sapkowski meg nem garancia...ja direkt hagyja majd elszarni mert ő ilyen sértődött kisfiú vagy mi? Meg elmarják a rajongókat. Ja, azokat akikről tegnap is írtam már: az elvakult fanatikusokról, akik képtelenek megérteni.,hogy szó szerinti adaptáció nincs.

Szóval : ott a könyv írója, meg egy olyan cég aminek van pénze és nem szart csinál. Akkor min kell aggódni?