Prof William#14016
Igen Shani szerepel könyvben de talán ha 2 fejezetet.
Én is nagyon örülök ennek. Ráadásul nem valami csíra csatorna hanem a Netflix szerezte meg, akik azért már tettek egy s mást az asztalra. A rendezőkről nem is beszélve. Na meg hogy az iró is benne lesz.. + ahogy hallom 1-2 CD Projectes is ott lesz (aki videókat csinálta) Mintha minden klappolna. :) Ráadásul ugyebár Netflix szóval nem kell aggódunk a a cenzúra miatt. :)
Most már csak azt kell bejelenteni hogy Madds Mikkelsent szerződtetik Geralt szerepére és én esküszöm kiugrok bőrömből. :)
Miről szólna?
Valami olyasmit írnak sorozattól hogy egy "Nem mindennapi család" "Unconventional Familly" életét követhetjük nyomon.
Na ez kb BÁRMIT jelenthet. Bár a könyvben + játékban utaltak rá párszor hogy hőseink tisztára olyan mint egy család. Geralt(Apa) Yen(Anya) Ciri(Gyerek) Triss(Hugica) Dandellion (Perverz Nagybácsi? :) )
Remélem hőseinkről szól majd a sorozat és nem csak abban a világban játszódik.
A rendezőknek viszont (szerintem) vigyázni kell hogy meglegyen az egyensúly a könyv és játék között. Mert elég nagy rajongótábora van játéknak is. Ha túl sokban tér el játéktól akkor a rajongók egy fele azért fog sírni, míg ha túlságosan követi, akkor meg könyvesek őrjöngenek majd.
Szerintem biztos hogy a évadokon átívelő sztoriszál megoldást választják és a fontosabb dolgok (Pl Cirivel találkozás) ilyen flashback epizódokkal lesz megoldva.
De akár kezdhetik az elejével is hogy Geralt betér a fogadóba Strigát ölni :) és aztán szépen a részek és évadok alatt feltűnnek a szereplők és kb a 2-3 évadra indulna el a Ciri sztoriszál. Ez jellemfejlődés miatt is fontos lenne, hiszen Geralt nem semmi fejlődésen megy keresztül a könyvek alatt.
Na de majd meglátjuk. Én mindenesetre nagyon szurkolok a sorozatnak.