Holaaf#13887
Elolvastam tisztességgel az írásodat, nehezen de elolvastam. Viszont legegyszerűbben megfogalmazva olyan érzésem van most, mintha nem is ugyan azzal a játékkal játszanánk. Tovább ezt nem részletezném, mert így a pontos.
De azért... Geraltal akarsz tolvaj buildet meg ilyenek? Pff.. olvastad a könyveket? Gondolom az előző részekkel csak csak játszottál. Mert azok tükrében rajtad kívül nem sokan erőltetnék ezt a témát ha egyáltalán felmerül valakiben. És az összes többi okfejtésed ehhez hasonlóan ingoványos.
Egyébként csak egy darab konkrét ellenpélda: Legnehezebb fokozaton játszok és a farkasembert meglehetősen nagy hátrányból, messze az ajánlott szint alatt legyőztem! Reggel 8-kor értem oda, délután 3 óra körül megpadlóztattam. Félreértés ne essék minden percét élveztem az eltöltött időnek! Elmentem közbe-közbe, gyakoroltam, találtam recepteket, főztem és szép lassan rájöttem a gyenge pontjára. Általában hajszálon múlt a dolog a vége felé, aztán egyszer csak alul maradt. Később másutt a szörnyvadászatokon hiába voltam az ajánlott szint felett, mindig minden körülmények között megvolt a kihívás és kellett gondolkodni is. Manapság nem divat annyira a legnehezebb fokozat, én csak ezt hagynám benn a játékban, mert nekem így volt meg a kellő egyensúly. Ez már egyéni dolog és nem erőltethetem rá másokra. Ettől függetlenül ez csak random reagálás az egyik pontodra de a többit sem tudtam összeegyeztetni az általam megtapasztalt valósággal.