banner
  • Holaaf
    Elsőre is értettem de most végképpen nem tartom összehasonlíthatónak a rendszert. A könyvek világával!? Hát a történetet sem igazán de a játék rendszerét a könyvekhez? Az első könyvben az ismertebb mesék motívumai között (A Hófehérke, A Szépség és a szörnyeteg stb.) járva vagy akár, hogy Iorveth alig szerepel ellenben Yarpen Zigrinnel, aki meg pont többet érdemelt volna a játékban(hatalmas arc) semmiképpen nem tartom szerencsésnek hasonlítgatni. De újra kérdem, a rendszert?? Nem is volt mit. A Baldurs's Gate-be gyönyörűen ültették bele az AD&D rendszerét, volt egy komplett szabálykönyv. De a Witchernek hol volt? Megcsinálták és szerintem ilyen(nagyon jó), más szerint amolyan de legagyizni az azért semmiképpen nem helytálló. Nem kéne. Neked keményebb, még inkább a hagyományos, keményvonalas rpg irányába feküdt volna a helyzet, ezt megértem. De szerintem a stílust, a változásokat a korábbiakhoz képest és a teljes összhatást-összképet is figyelembe véve nem lóg ki a rendszer és nem a gagyik között mozog. El kell ismerned a Witcher 3 így vagy úgy de "kakukktojás", egy meglepetés a mostani korszakban(ebbe ugye a rendszere is beletartozik szét nem választhatóan)!