banner
  • Palinko
    10 év múlva reális, a Cyp. idén szerintem nem jön 2020-ig fog ideérni, 2019-re várom én, esetleg jövőre. Nem ugyan azok készítik a két címet, van jelentős átfedés, de új embereket is vettek fel akik már dolgoztak a játékon a W3 kieg ideje alatt is. Szerintem járható út lesz a Rednek ami a Bethesdának, ott is van egy Elder Scrolls meg egy Fallout és ezt a két vonalat viszik, elképzelhető hogy itt is lesz egy Witcher meg egy Cyberpunk vonal, mert nagyon el kell basszák a Cyberpunkot, hogy ne legyen nagy siker. Főleg azok után, hogy felemásra sikeredett a Mass Effect, ki van éhezve a nép egy jó űr rpg-re.

2025-ig ideérhet az új Witcher. Tudom beláthatatlan az még most.

Szerintem felesleges szapulni a mechanikát, pont olyan a harcrendszer ami egy mainstream játékban megszokott, nem akartak merészet húzni és jól tették. Most lenne egy Dark Souls? Hány játékostól esett volna el? Ráadásul ott se sokkal jobb, csak egyszerűen nehezebb, újat nagyon nem találtak ki azok sem. Pénz meg a többi is detto, ment volna a sírás, ha nem lenne mindenből bőséggel mint az összes mainstream RPG-nél megszokott. Ezért jó hogy modolják aki kihívást keres megcsinálják a modderek.