banner
  • Niflheim87
    Sziasztok! Sajnos én úgy voltam, hogy előbb játszottam a játékkal mint sem kiolvastam a könyveket amit nemrég sikerült is megtennem és alig várom a Fecsketornyot meg is rendeltem előrendeléssel. Egy két dolog így utólag kiderült karakterekkel, helyszínekkel stb. és örülök, hogy rávettem magam és megrendeltem a könyveket. Viszont annyira beszippantott a sok olvasás, hogy csináltam egy blogot Cirivel a központban. Még nem írtam sokat, de majdnem minden nap bővítem. Ez most nem ilyen nézettség növelés vagy ilyesmi inkább a véleményetek érdekel róla. Aki szereti Ciri karakterét bár nálam jobban talán nemsokan(csináltattam már tetkót is vele, és már készül is a kardja :P) na de tényleg nem felvágni akarok vagy ilyesmi sose csináltam még blogot abban is biztos vagyok hogy nem valami népszerűt választottam, de tényleg aki kicsit witcher fan vagy ilyesmi és bele olvasna kicsit kíváncsi vagyok, hogy mit gondol. bírom a kritikát és igy is ugyis folytatom.
    itt a link a blogomról: (alulról felfelé megy valamiért, de épp ezért megszámoztam a részeket)
    Elderblood Blogja
    Előre is köszi, ha valaki beleolvasgat!:)
    Utoljára szerkesztette: Niflheim87, 2017.03.27. 23:24:52