András77#13719
Onnan kell kiindulni, hogy a Skyrim-et a W2-höz kell hasonlítani, mert a W3 több évvel későbbi játék.
Összeségében nagyon sok játékidőt beleraktam és jól szórakoztam közben, úgyhogy részemről a fikázásokat nem értem. Minden játékban lehet találni kritizálható részt, van a Skyrim-ban is bőven, de nagyon sok tartalom és játéklehetőség van benne.
Azzal meg, hogy a moddolást engedték, kitolták a játék határait. Szerintem jó húzás volt és még elmentem kalandozni a modokkal később. A mai napig megvan az a mentésem, amikor a játék legvégén teljes fegyverzetben leülök a házamban a székre és gondolom nekilát a srác az asszonnyal az ebédnek :) Voltak benne érthetetlen részek, például az a brutálisan nagy barlang, ahol cuccokat lehet szerezni, meg nagyon jól néz ki, de különösebben és semmilyen küldetéshez nem tudtam igazítani.
Szerintem fölösleges ezeket a dolgokat túlragozni, hogy melyik játék a jobb vagy rosszabb. Egy biztos, a Skyrim, a W2, W3 mind megugorja a jó játék szintjét nálam. Sok időt beléjük lehet rakni és jól szórakozom. Gondolom ezzel más is így van.