banner
  • Daermon
    Pont a havi előfizetés miatt rossz példa a WoW. Ami mellé társul a kiegek árai, és a mikrotranzakció (pet, mount, token). Ezért kap az ember 3-4 havonta (jó esetben) némi friss tartalmat. Addig marad a pvp, altozás, farmolás és egyébb timeshink dolgok. Ez teljesen más, mint egy single rpg, a WoW egy pénznyomda, és ez sokszor meglátszik (újra hasznosított raidek, bossok, szereplők).
    Értem, hogy te arra célzol, hogy évek óta mondogatják, hogy haldoklik a WoW és mégis csinálják. Ezt egyrészt BC óta tolja a nép, ugyhogy már megszokott, de a folyamatos bevétel miatt meg csinálni kell.
    A Witcher egy teljesen single player (szerencsére!) játék. Végtelenségik nem nyujthatják... Oké jönnének 2-3 havonta DLC-k, de hova és minek? Ha jönnének folyamatában, akkor jönne elöbb utóbb a minőség romlás. Ez rosszabb lenne, mert a Witcher és a CDPR név is sérülne, ami hosszabb távon nagyobb pénz kiesés, mint ha kihagynak most 4-5 évet.
    Gondolom erről volt CDPR-nél is meeting, hogy legyen-e több dlc vagy sem. Nem lett, és amúgy sincs single játék, ami X év elteltével is dlc-t kap. Pedig hidd el szeretnék én is több dlc-t Geraltal, Trissel, vagy más kedvencekhez pl: Dragon Age Originshet, Baldur's Gate 2 EEhöz, Pillars if Eternityhez, Icewind Dale 2hőz, és még sorolhatnám.

Ha jobban elolvasod amit írtam, akkor nem írtam, hogy csak a W3-mat szeretem, hanem mind a 3 részt ;)
    Az meg szép világ lenne, ha a W3 minősége alatt nem jönne ki játék :)
    De jön és azok közt is lesznek nagyon jók.

Gyűrük Ura könyvek meg kicsit más téma. Játékban ott a LOTRO, de a könyv korlátait be kell tartania annak is. Könyvben meg lehetne a világban játszodó sztorit írni (főleg más szereplőkkel), de arra kevés az esély, hogy Tolkien örökösei engednék. Amúgy is ott a GYU, Hobbit, Szilmarillok, Befejezetlen regék, van mit olvasni :)