-
András77 #13624 A készítők sajnos össze-vissza beszélnek. Fel kéne vegyenek valakit, aki profi marketinges és tud kommunikálni. Látszik, hogy eddig nem voltak ilyesmire rászorulva, mert a játék eladta magát. Ennek örülünk, de most talán gondolkodniuk is kéne. Olyant meg én nem olvastam sehol, hogy azt nyilatkozták, hogy "nagy eséllyel" lesz folytatás, ezt honnan veszed? Az ellenkezőjét viszont "if ever", már lenyilatkozták. Van linked esetleg, amit el lehet olvasni hozzá vagy ez a te értelmezésed?
De ezzel nagyon előre szaladtunk, mert én nem igazán a Witcher4-ről beszéltem, mert az ha lesz is, qrvára nem mostanában, úgyhogy azt hiányolom, hogy nem adnak ki addig is újabb DLC-ket. Egészen biztosan, hogy még sok minőségi tartalom kiadható lenne a játékhoz. Láthatóan lenne is rá igény, elég csak beleolvasni bármelyik withcher fórumba vagy YT alatt.
Az meg, hogy itt sokan rugóznak fétisszerűen ezen a kerek, lezárt történet a csúcson abbahagyni, tényleg érthetetlen a számomra. A HoS-t csinálom most és az milyen módon járul hozzá a "kerek" lezáráshoz? Egy történet, egy witcher kaland, egy oldalág, ennyi. Amíg Geralt él, addig lehetnek ilyen hasonlói kalandjai. A térképre is elég csak ránézni, hogy még mennyi -a játék szempontjából- ismeretlen terület van még. Számtalan lehetőség.
Emlékszem, a gyűrűk ura volt ilyen, hogy pár havernak mondtam, hogy én még szívesen olvasnék több kalandról a szereplőkkel, de erre pár haver szintén elkezdett rugózni, hogy dehát lezárt kerek történet. És? Ezek mind kitalált történetek, ha úgy tetszik, mesék. Miért is ne lehetne valamit tovább vinni és miért kell mindent lezárni? Attól jobb hely lesz a világ mondjuk, hogy lezárják a Witcher-t és nem folytatják és lehet ezen élvezkedni, hogy lezárták a történet és milyen szép kerek? Ahelyett, hogy kalandozna még tovább az ember, engem nem zavarni, hogy nem zárják le a történet, de őszintén szólva, nem tudom megérteni azokat, akik meg csak úgy tudják a világot elképzelni, ha valami le van zárva. Mert miért jobb az?