banner
  • András77
    Te kisarkítod a dolgot és már az unalomba fordult véget vetíted előre, holott nem erről írtam. A witcher brand-ben sokkal több minőségi kiegészítő benne van potenciálisan, nem csak 2. Egy erős vásárlói igény és a rengeteg potenciális -és minőségi- megoldás és bővítési lehetőség mellett feladni a brand-et elég amatőr húzás. Talán az a megoldás, amit írtam, hogy egy vezetőjük nyilatkozta, hogy már nagyon régóta dolgoznak az embereik középkori témákon, cuccok, fegyverek, ruhák stb és valami újat akarnak nekik adni. Valószínűleg beleuntak és kiégtek a fejlesztők és elég demokratikus cég a CDPR ahhoz, hogy figyelembe vegye a véleményüket. Ezt még el lehetne fogadni, de valahol nem kezelik jól szerintem a helyzetet. Az erős vásárlói igény elpárolog elég hamar, persze ha megint csinálnak egy jó játékot, akkor majd visszajönnek a vásárlók, de lehetne ezt kicsit profibban is kezelni, szerintem.

Jó példa egyébként a WoW. Már pár évvel a megjelenés után már jöttek is a huhogó vészmadarak, hogy kifullad, unalmas lesz, tönkre megy stb és persze már jóval túl van a csúcson, de még mindig sokan játszanak vele és amíg van vásárlói igény, addig a termék is eladható, ennyi, nem bonyolult ez. Azt nem tudom, hogy ők hogy oldják meg a problémát, hogy az alkalmazottak már cirka 12 éve ha nem is mindig ugyanazzal, de hasonló témákkal foglalkoznak, de valahogy megoldják, persze más fejlesztő cég.

A régi típusú feladvány megoldó kiegészítőről azt gondolom, hogy se te se én nem tudjuk megmondani, hogy mennyi embert érdekelne. Szerintem lenne elég vásárló, de ha nem csinálnak ilyent hozzá, akkor nyilván soha nem is tudjuk meg...

Én persze hogy szeretnék még játszani withcher-es történettel és még a végére sem értem teljesen. Ennyi amin gondolkodtam, hogy van egy erős igény a játékosok részéről, erre reagálniuk kéne valahogy, akár több DLC-t kiadni, akár egy új projektet indítani.