banner
  • Palinko
    Szerintem egy végtelen DLC történet csak elbaszta volna az egészet. Pedig én is mint rajongó, minél többet akarok a világból, de jobb húzni egy határt. Nem mintha a játék kinézet és megoldások ne lettek volna elegek még 3-4 évig, de most tényleg addig adják ki még veszik? Miért ne vennék? Mert már ellaposodott és nem olyan jó? Tényleg úgy szeretnél emlékezni a Witcher 3-ra mint egy unalomba fulladt végtelen történetre?

Szerintem te sem szeretnéd ezt, csak nem gondoltad át, sokkal jobb így, hogy egy nagyszerű játékot megkoronáztak 2 hozzá méltó kiegészítővel és szépen lezárták.

Ez a gondolkodós dolog nem jött volna be szerintem, mert ki akar puzzlezni, közben meg áll a fantasztikus sztori és még csak a tájat sem nagyon látja az ember, mert valami szobában keres karokat. Nem véletlenül ilyen egyszerű az a pár dolog is ami van benne, ha bonyolítják egy vékony réteget szolgálnak csak ki és többiek meg elkezdik szidni a játékot, meg youtube mellett játszanak majd vele mert megnézik a megoldásokat és nem élvezet lesz nekik, hogy rájöttek maguktól hanem felesleges munka. Látszik, hogy a 10+ évvel korábbi játékos generációkból indulsz ki mikor ki kellett találni és a megoldás sikere adta az élményt, manapság AAA címben ezt nem lehet, az indiek bevállalhatják. Itt már az is komoly problémákat okozott, hogy bele kellett valamibe lőni számszeríjjal az ajtó kinyitásához... Oké bugos is volt a rész, de volt akinek nem esett le magától. A kaszabolás is csak mellék kérdés sztem, ha mindenkit 1 hitelne Geralt ugyanilyen élvezetes lenne, mert a játék története, hangulata, világa és szereplői adják el ezt a játékot, a többi csak körítés és akadályoz a sztoriban való haladásban kb :D