banner
  • András77
    Kimaxoltam a fő szálat kb 2 hónap alatt és most nekiállok a DLC-knek. Nagyon jó ez a játék Azt én se értem, hogy miért nem aknázzák ki jobban a lehetőséget. Mondjuk mondtak olyant, hogy most már 7-8 éve a történelmi középkornak megfelelő fegyverek, felszerelések, épületek stb az amivel a csapatuk foglalkozik és lehet, hogy a kiégés jeleit mutatták. Csak tippelni lehet, de tényleg óriási munka van belerakva ebbe a játékba.

Ezzel együtt is én megtartanám a fejlesztőket a Witcher-en és akár félévente, évente kiadni egy színvonalas DLC-t, egészen addig, amíg van rá kereslet.

Nyilván nem látunk bele a helyzetükbe és hogy miért döntenek úgy, ahogy, de tényleg nem racionális amit csinálnak, ha végleg leállnak a Witcher brand-el. Még több évig ki lehetne szolgálni a játékosokat és komoly bevételhez jutni az újabb Witcher tartalmakkal.

Én még azt sem tartanám szentségtörésnek, hogy visszanyúljanak pár DLC erejéig a klasszikus feladvány megoldó rpg-khez. Rejtett kapcsolók, megfelelő sorrendbe rakott tárgyak vagy kapcsolók minta alapján. Lehet, hogy egy kis réteget érdekelne, de ki tudja, meg lehetne azt is próbálni. Volt pár küldetés, ami hajazott erre, pl amikor a 4 szobrot kellett forgatni, de ugye witcheresen csak ránéztem az érzékkel és láttam, hogy vörös vagy narancs. Ez azért nem az igazi gondolkodó és feladvány megoldó rpg. Lehet, hogy a játékosok nagy része kaszabolni akar és nem gondolkodni egy feladványon, de tényleg megpróbálhattak volna pár ilyen küldetést belerakni és visszajelzéseket gyűjteni, hátha megfelelő számú embert érdekelne egy ilyen DLC is. Persze ez csak ábrándozás, a valószínű az, hogy sok év múlva folytatódhat csak a Witcher, ha egyáltalán folytatódik. Én most azért azt mondanám, hogy nem fogják hagyni veszni ezt a brand-et. Túl sokat ér ahhoz.