András77#13528
Sikerült behúznom kb 1 hónapja a GOTY verziót még a féláron XO-ra és azóta csak ezzel játszom, már amennyi időm van rá. Most éppen a gwent kártyajátékkal szórakozom, de még csak Velen-ben vagyok és egy paklim van használható az északiak. Eddig 3 minőségi ellenfelet tudtam legyőzni, a Bárót, az öreg embert a szörnyes paklijával meg Oxenfurtban a csapost. Nekem a Báró legyőzése tűnt a legegyszerűbbnek, bár kellett hozzá szerencse is természetesen. A csapossal megszenvedtem, sorban rakta le a szuper lapjait. Egy olyan csatában tudtam csak legyőzni, amikor nekem katapultok maradtak nagyrészt és le tudtam fogni a másik két mezőt. Az öreg manus is durván nyomta, volt egy meccs vele, amikor én leraktam egy körben 90 pontot (két kürttel), de ő meg 126 rakott le ezekkel a szaporodó lapjaival . Aztán rájöttem, hogy ezek az osztódással szaporodó szörnyes lapok közelharcosok és ha lefogom azt a mezőt, akkor már könnyebb győzni ellene.
Ez a Witcher 3 tényleg egy klasszis játék, pedig még nagyon az elején járok, de már most látszik, hogy óriásit alkottak a lengyel srácok. Valahogy most erre a kártyajátékra kattantam rá :), megfogott. Most azzal szórakozom, hogy már használható az északi paklim a zoltannal, yennefer-el, a bárótól kapott 4-es kémmel meg 3 kürttel meg amit összevásároltam, hogy beállítom nehézre a kártya játék szintet és így játszok az eredetileg gyengébb ellenfelekkel, de így felcsavarva a játékerőt, már nagyon ügyesen játszik a program. Hihetetlen jó időtöltés ez a kártyajáték is és ez csak egy nagyon kis része a játéknak. Utoljára szerkesztette: András77, 2016.12.19. 21:02:33