Madi92#13431
Na, én meg közben nézegettem modokat.
Találtam egy preparation nevűt, meg egy witcher 2 potion length nevűt. Elsőre azt mondom, hogy ez a kettő jól kiegészíti egymást.
Preparationban be lehet állítani egy rakás dolgot, illetve tábor tűzet igényel minden fajta kutyulás vagy skill tanulás, behelyezés stb.
Beállításokban a teljeség igénye nélkül: Étel ital harc közben nem fogyasztható; tábor tűz kell vagy sem, (Lehet spawnolni némi fából tűzet); milyen anyagok kellenek az alchemyhez(Pl lehet olyat, hogy újra le kell gyártani a potit, mint az első részben, illetve ezt külön be lehet állítani bombákhoz, olajokhoz, mutagénekhez)
Olajokat is le kell gyártani 4 (vagy beállítástól függően akár 20) használat után. Ezeket szintén nem lehet harc közben használni, tehát értelmet nyer az olajjal kapcsolatos skill ág is. Illetve, már nem lehet az egészet egy alkoholból megoldani, hanem manuálisan kell újratöltögetni a dolgokat.
És akkor itt jön képbe a Witcher 2 Potion Lenght, mivel ezzel ki lehet küszöbölni, az alapanyagokért való rohangálást. Alapból 5, 10, 15 perc a hatóidő, a potion minőségétől függően. (Ugye 3 fajta lehet) De, ha valaki alkímiára gyúr, sokkal több is lehet nyilván.
Egyenlőre ezeket raktam fel, de majd még nézelődök. Úgy érzem, így majd a pénz is jól fog jönni, mivel kell majd vásárolni ezt-azt, ha nem akar az ember mindig gyűjtögetni.