bunny#13430
Én pl. úgy imádom, ahogy van. A játékosok aránylag kis százaléka imád szopni, a többség casual mint a W3 esetén én is és szimplán élvezni akarja. Jók a küldetés sztorik, nincs monoton grindelés, volt pár boss fight ami azért kihívás volt nekem, és a díjak alapján még nagyon sok ember érzi így.
Én is játszottam MMORPG-vel, ha nem is HC szinten de azért nem is kutyaütő voltam talán, és tudom, hogy örökös vita mindig hogy casual vagy HC irányt vegyen a játék. Ott én is inkább a HC irányba mentem volna egyébként.
Egy jó játékban ez valamilyen szinten meg tudják oldani, de mindig lesznek olyanok akinek nem jó úgy, ahogy van (és mellesleg egy online játékban ezt sokkal nehezebb is). Olyan nincs, hogy mindenkinek tetszen valami, egy Michelisz Norbi már kihívást keres egy autós szimulátorban mint én, és belőlem van több.
Egyébként a modderek tevékenysége előtt le a kalappal, de egyetértek a kollégával, mindenki Qrva okos, ügyes és világmegváltó és azt hiszi az egyetemes igazság az, amit ő mond. És ez sajnos igaz a játékosokra is.
A W3 esetén minden elmondható, csak az nem hogy valami nagyvállalati igények alapján gyártották volna, viszont nyilvánvalóan ők is inkább néhány millió ember igényeit kívánják kiszolgálni néhány száz helyett.
Ez van, egyébként pedig minden modder és HC gémer előtt, aki sokkal okosabb a játékgyártó cégeknél nyitott a lehetőség, hogy megcsinálja az ultimate játékot. Vagy a megfelelő mod-ot , amit persze be is fejez :) Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.11.22. 08:14:54