banner
  • Kurfürst
    Mondom, MINDEN modder ezt mondja. Az eredeti hulladék, amatőr, de jön ő, a modder, és kijavítja, egyúttal megmenti a világot mert itt a better/improved/enchanced/realistic stb. mechanika/grafika, ami neki éppenséggel tetszik. És így egy kicsit Istennek hiszi magát. Pedig az esetek többségében inkább csak más lesz a rendszer. Nézegetem az EE-t, nem látom . Iszonyat mennyiségű, fél tucat 13 éves gamernek elég arrogancia van a készítőkben, ehhez képest annyit látok hogy máshogyan működnek a statok (hurrá), lehet gyűjtögetni fát a meditáláshoz ami látszik is (hurrá). Geralt úgy néz ki mint Palpetine, ehhh... NEVETSÉGES mennyiségű vér ESIK ki mindenkiből. EEEEEEEHHH. Nagyobb a diffi a light/heavy attack között, ez mondjuk szimpi, a páncélok változása már nem annyira, azt szerintem az eredetiben eléggé eltalálták.

Én nem igazán látom igazoltnak hogy az eredeti valami rém szar lenne, vagy hogy az EE több annál, hogy más. Ami vagy bejön vagy nem. Pláne nem azért fogom elhinni, mert a modder azt mondja hogy ez bziony így van. Ez olyan kicsit, mint a TotalWar modok. Ott is esküszik minden modder, hogy nála aztán hiperrealisztikus minden, felrakja az ember... kifagy.. másodjára valamiért nem, és szembesül azzal, hogy valaki az interneten úgy gondolja, az a realisztikus, hogy teszem azt ókori csatában 5 percen keresztül csépeli egymást két vitéz, vagy hogy 3 lovaskatona lever egy komplett gyalogosdandárt.