Minőségi, meg jól berakták a játékba, de annyira idegen tőle, hogy visítanom kell.
Más: tegnap este én is befejeztem a B&W-t, 33 szép hosszú óra alatt (gwent kimaradt, ez olyan mentésem volt amiben nem gyűjtögettem a lapokat). Szokás szerint minőségi, elképesztően zseniális és színvonalas munka. A főszál csavarán azért annyira nem lepődtem meg, de a motivációk megint nagyszerűen ki voltak dolgozva, tök meg lehetett érteni mindkét oldalt. Örültem, hogy végre sok küldetésnek volt azért 'jó' kimenetele is (pláne hogy a főszálban is össze lehetett hozni ilyet). A táj gyönyörű, az élénk színek illenek a vidékhez, itt is simán el lehet csak nézelődni órákig. Meg a stáblista utáni rész is remek (direkt nem hagytam semmit a végére, amikor szólt a játék, hogy fontos pont jön, akkor mentettem és megcsináltam minden mellékest meg kérdőjelet), tényleg érdemes ezt a kieget utoljára játszani, és akkor egy szép, nyugodt lezárása lesz az egész játéksorozatnak (persze főszál-kimenettől függően, de itt törekedtem a legjobbra, úgyhogy olyat is kaptam). Köszönöm az élményt, CDP!