banner
  • Zegi Norbi HUN
    Persze, ebben igazad van, de Detlaff azt mondta kapunk 3 napot hogy idehozzuk, erre a vámpírok mészárlásba kezdtek. Nehezen tudja kontrollálni a dühét, ezt is mondták, de azért ez már túlzás. Regisnek sokat jelentett, mert ő ápolta meg minden, de nekem az volt az érzésem hogy ez visszafelé már nem kölcsönös. Szerintem megérdemelte hogy Geralt pengéje végezzen vele. Syanna talán elvetette a sulykot egy kicsit, nem érdemelt halált se a hercegasszony, se mind a 4 lovag(csak 2 vagy 3 szerintem). Persze a trauma miatt teljesen összeomlott, de vajon ha egy emberrel így bánnának már fiatalkorában, mit tenne? Ha agyonvernék, megerőszakolnák, röhögnének közben és úgy bánnának vele mint egy korccsal. Igaz ez egy játék, de az nem baj ha megpróbálod minél jobban átérezni a karakter helyzetét. Szerintem a 2 rossz közül Syanna a kisebbik, Detlaff és a vámpírok a jóval nagyobb.

Egyébként meg ilyen szörnyűségek a tökéletes való világunkban is történnek és a törvény tehetetlen sok esetben.Például gondolj azokra a lányokra, akiket elrabolnak rabszolgának és senki nem tud csinálni semmit. Amin ők keresztül mennek, fogadok hogy nagy részük csak a bosszúról álmodik amellett, hogy haza akar kerülni.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.06.23. 12:34:32