banner
  • MertHogy
    Na csak a végére értem én is,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nálam elsőre a meseország, karszalagos verzió lett a befejezés, de ott minden lehetőséget kipróbáltam, a lényeg az, hogy beszéljünk Syannával, és győzzük meg arról, hogy bocsájtson meg a testvérérnek, teljesen minden ez után mit mondunk Annának, eláruljuk e, hogy ő lett volna az ötödik, vagy, hogy Syannának bűnhődnie kell, boldog véget ér a történek mindkettejüknek. E mellett Detlaffnak vesznie kellett, persze a város ostromáról ő tehetett, de valahol rá is inkább áldozatként tekintek, Regis kénytelen elhagyni Toussaintot, az ostrom idején kurva sok ember meghalt, de a bűnös nem kapja meg ami jár neki, mert a őfelsége elfogult a testvérével szemben, és ettől szép a witcher világ, nem minden tökéletes vagy igazságos. A másik verzió, hogy mindketten meghalnak, Syannát nem igazán sajnáltam, de Annának nem kívántam a halált, úgy hogy ez a bejezés nálam tuti nem játszik. Bár az egyéb befejezéseket még nem ismerem, lehet lesz számomra azok közt szimpatikusabb.
    Az a búcsú "borozgatás" Regisszel nagyon ellett találva, megható és szép befejezés volt, főleg az a kitekintés, de ennek tetejébe még Triss is ellátogatott hozzám, tökéletes lezárást kapott a játék, nehéz elhinni, hogy ennyi volt Geralt kalandjaiból, lehet egy nap folytatják, de már nem vele, számomra az meg nem ugyan az lenne.