banner
  • bunny
    No, befejeztem a B&W-t, szuper volt. A végén hatalmas bónusz, tök jól esett! Ezzel kapcsolatban:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Én befejezésemben Ciri-ből witcher lett, és most meglátogatott és ott ül egy árnyas fa alatt. Érdekelne, hogy akinek más lett a vége, nála lett-e hasonló végpoén? Pl. ahol császárnő lett, odalátogatott nagy kísérettel stb? Van egy ilyen mentésem az előző végigjátszással, de érdekelne így előre :)

Ja, és ha már a vége, a mutagenerátorral mit kell csinálni, dolgozik ahogy darál az ember vagy kell vele valamit tenni? Próbáltam slotba rakni, de sehova nem illik, pincébe se volt helye.

Egyébként a kieggel leggyengébb része szerintem a terület kivitelezés, sok helyen találkoztam olyan hellyen ahol bugos volt, pl. híd amin a ló nem tud átmenni csak sokadik noszogatásra, de volt, hogy az úton nem tudtam továbbhaladni, vagy kimászni valahonnan mert azonnal leugrott amint felkapaszkodott. De igazából nem volt befolyása a játékra, a kidobós bug is egyszer jött elő a legelején. Összességében messze hibátlanabb, mint a legtöbb játék jópár patch után is, de gyanítom, miután összejöttek a buglisták, jön még patch.