The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Meg a kezdő területen van egy vadász, akiről kiderül hogy meleg.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.05.12. 09:46:52
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A PC-ség csúcsa amúgy a Dragon Age:Inqusition volt.Abban aztán mindeki más volt. Ha jól emlékszem férfiként vagy 2 nővel lehetett kavarni, de azon kívül legalább 4! meleg krapekkal is lehetett románcozni. A legjobb nők meg leszbikusok voltak, szóval azoknál csak nőként volt esélyed.
Szóval bár biztos vannak olyanok akik örömmel fogadnának egy Geralt-Dandellion-Zoltan forró hármast, de remélhetőleg a kiegészítő mentes lesz ezektől. 😊
Amugy nem lesznek benne melegek, feketek, azsiaiak meg tudomisenmik. Legalabbis en nem talalkoztam ilyennel.
Én nem vagyok homófób (de), ám ez a legyen benne mert úgy PC felfogással roppantul tele a törpöm. Szerintem pont senkire nem tartozik senki nemi vagy vallási identitása, mint ahogy egy európai tipusú emberek lakta ország filmjében, játékában is értelemszerűen ilyen jellegű emberek szerepelnek. Érdekes, hogy még nem követeltek egy ázsiai és egy afro varázslót! Még jó, hogy az arabok képviselve lettek. Megnézném, amint egy japán vagy Bollywood-i (így írják? Indiai szemét) filmben néger vagy európai szereplőt kell kötelezően belerakni, mert az PC, pedig ott is élnek. Mi lesz a következő, minden vallásnak is képviselnie kell magát? Kötelezően kell bele egy muszlim főszereplő? Nevetséges ez a túltolt PC, South Park nagyon jól ki is figurázta (mint annyi mást). Egyébként ezt szerintem a Mass Effect-ben oldották meg jól, ott ha akartak lehetett buzulni, indíthattál női kartaktert, szóval majdnem mindenki boldog lehetett. Beteg világ ez, nem azt mondom, hogy jó arasszizmus, vallásüldözés stb orrba-szájba, de ez a túltolt PC legalább olyan káros.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.05.12. 08:39:11
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Bár egy erősen langyos karakter volt benne. 😊
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.05.11. 22:09:24
Lesz benne több kisebb-nagyobb fordulat, amik közül van, ami egy egészen jelentéktelennek tűnő döntésen múlik... Szerintem nagyon fasza lett a sztori. 😉
Amúgy a könyvben tényleg van meleg-szál, csak épp az egyik női főszereplő élvezi más nő társaságát.
Vagy inkább ne. 😊
Manapság már olyan trendi mindenbe melegeket rakni szóval remélem lesz valami meleg románclehetőség majd benne. 😊 Mondjuk Emhyrrel. 😊
Egyébként nem titok: teszteltem a lokalizációt, innen tudom.
Más. Nagy nehezen lemászott a sorozat, sajnos beleégetett angol felirattal, és nem túl penge minőségben, de ha valakit érdekel seedelem egy darabig. Itt a cucc.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
csak félreértettem a CD galaxis-nál hogy "csak" kód 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Nehéz 20 nap lesz ez 😊
Amit nem értek a befejezésben:
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
Szerintem is, az a küldetés, a cinematic videóban látott lesz.
Az a baj, hogy már előre tudtam a befejezéseket <#sir>#sir>, de így is meglepett.
Ciriből witcher lett, de én azt hittem, hogy meghalt... Az elején még nem gondoltam, nem tudom miért, de csak az Emhyrrel való beszélgetés után jöttem rá, hogy "baszki, meghalt...<#pardon1>#pardon1>". Aztán eléggé meglepődtem, mikor a fogadóban találkoztam vele. 😄
Asszem megyek is vissza, és csinálom a DLC-t...
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.10. 21:04:23
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
De jó lenne ha a trófeákat ki lehetne rakni a falra...régóta hiányolom ezt a ficsört.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
30+ játékóra
akkora terület mint a no mans land-szerintem Novigrad városát és környékét levágva értendő
új képességek
új gwent pakli- Skellige
plusz valami ház félét szőlővel kap Geralt, egy saját kis birtokot-
Ez a kiegészítő ütni fogja az idén megjelenő teljes játékok nagy részét