• Zombee
    #13
    Én az első Alkonyatot úgy láttam, hogy gyakorlatilag fogalmam sem volt arról, hogy mi az. Vámpíros film, ennyit tudtam. És ahogy néztem, éreztem, hogy nyakig ér a szar. A csillámfaszpónivámpíros jelenetnél már csak a remény tartotta bennem a lelket, hogy záros határidőn belül megdughatom, akivel néztem. Ez egy héttel később be is következett, de legközelebb inkább egy román kurva 5 ezerért a 4-es főúton egy kamionparkolóban... Utána messzire kerültem minden részét, de amennyit tudok, abból lejön, hogy semmivel se jobbak az újak se. Hogy valóban nem lett volna 5 másik film a tavalyi termésből, ami rosszabb, nem tudom, de a mainstream sikere miatt egyet legalább érdemel.

    A Csatahajó szintén biztos nem a legrosszabb film, nagyságrendekkel jobb is az Alkonyatnál, egyszernézős látványos baromság. Jó nagy baromság, azért az röhej, hogy egy tucat nyugger egy 70 éves rombolóval hazavágja a fél univerzumon át utazó idegeneket. Kasszát viszont megérdemelten nem robbantott, 1500ft-ért soha nem nézném meg moziban.

    Tyler Perry filmjeiből egyet se láttam, elnézve a munkásságát, nem a minőség-érzékeny rétegeknek forgat, kb. mint az Alkonyat, hülyére keresi magát a szarjaival.

    Az új Kaptár viszont nézhetetlen, értelmetlen katyvasz, végig se néztem, inkább betettem valami filmet. Igazán nem mondanám, hogy rossz Jovovich alakítása, mert ha azt mondanám, akkor az azt feltételezné, hogy van neki olyan. Messze a legrosszabb rész a sorozatból, az első három jó volt, de legalábbis nézhető, aztán a negyediknél valami hirtelen nagyon elromlott, és úgy is maradt, tökélyre fejlesztve.