zord01#23
Annyira, de annyira, de annyira elmondhatatlanul, hihetetlenül szánalmas már ez a Windows 8 (meg az MS) hogy már sírva röhögök, ha egy cikket olvasok róla.
Egyfelől az MS marketing részlete mindent megtesz, hogy sikeresnek tüntesse fel az amúgy kolosszális bukás (legalábbis eddig) Win8-at. Ennek jegyében minden páros nap, le kell nyilatkozni, hogy "Jó jaz, Jó jaz, tixta siker"!
Lásd, tegnap Ipon: http://ipon.hu/hir/egyre_nepszerubb_a_windows_8/23576
(Már a cím is „csodás”)
Aztán - persze csak azon kedves fogyasztók kedvéért, aki nem elég hülyék ahhoz, hogy ezt benyalják – minden páratlan napon kell valami magyarázat, miért is vannak az eladások a béka hátsója alatt. És ilyenkor jön a magyarázat, hogy a szemét gyártópartnerek a hibásak, mert nem gyártanak „elég” érintőképernyős laptopot (sose vennék, köszi) és elég érintőképernyős monitort (szintén nem játékos karakter).
Persze mindenki a hibás, csak az MS nem, aki pofán x*rta a felhasználó bázisának az igényeit, sőt, megpróbálta megmagyarázni nekik, hogy ők valójában hülyék, és szükségük van ám a sokkal drágább, ámde kényelmetlenebb és használhatatlanabb baromságokra. Aha. Biztosan. Én meg Diana hercegnő vagyok, és fejen állva közlekedek…
Ez már annyira szánalmas, hogy sírok.
Komolyan mondom az MS (és a Nokia) trollt csináltak belőlem, mert minden nap fikáznom kell őket. Eleddig soha nem éreztem kényszert, hogy fikázzak, de az amit ez a két cég 1-2 éve művel, az már botrány. Mondom ezt úgy, hogy évek óta használom a termékeiket, és (eddig) szerettem is őket. Ám mostanában kissé félrebillent az „üzleti stratégiájuk”. Valahogy azt érzem, hogy az utóbbi időben méreg drágán próbálnak ránk erőltetni valamit, amire nincs szükségünk, és/vagy ha mégis, akkor nem úgy, ahogy az ők elképzelik. Mindezt úgy, hogy a végeredmény jóval használhatatlanabb, mint az elődök.
És aki ez meg meri mondani, azt még le is hülyézik, meg lekezelik, mondván, „ugyan mint tudsz te, a hiba benned van, nem bennünk és a mi termékünkben”.
Jó lenne, ha záros határidőn belül szakítanának ezzel a világnézettel, mert bár jelenleg abszolút piacvezetők, ha így állnak hozzá, nem feltétlenül maradnak azok.
Lásd Nokia…