• tomcsa4
    Csak nem szeretem a hülyeséget. Én is mehetnék az android fórumba trollkodni ,hogy szaggat (ami igaz), nem biztonságos (ami igaz), elavult (ami igaz). De nem egyek, mert kedvem sincs, időm sincs és egyáltlaán ki a f*szt érdekel? :)

Utálom az androidot, sz*r. Sz*rul van megírva, sz*rul van optimizálva és egyáltlaán, nem is ezekhez a hardverekhez van. Zabálja a memóriát (iOS-nek elég negyed annyi). Samsung Galaxy S3-at volt szerencsém kipróbálni, az öcsém vette (ki más? :)). Maga a hardver nagyon jó, a telefon tetszik, de majdnem sírva fakadtam a tipikus androidos baromságokhoz, mai MINDENHOL felüti a fejét. Akármilyen drága telefont nézek. Jó persze ha csak egy óra vna kitéve, akkor jó, de szeritenm aki majdnem kétszázezret költ az talán 1-2 appnál többet használna. De majd még nézegetem és használgatom.

(Nem, magamnak nem veszek oksotelót, nincs rá igényem, nincs rá pénzem és nem is akarom birtokolni ezeket, csak szeretném minden megnézni, megtapogatni. Ja és van iPod Touch 4G-m, bőven elég arra, hogy reggel megnézzek egy emailt vagy valami.)

Ja és a cikkhez is: a mai technológiákkal még nem megoldott az, hogy munka közben érintőképernyőt használjunk. De az MS elhozta a jövőt. Majd meglájátok, két éven belül tuti jön az OSX is csempékkel, na meg majd a Linux is bevadul. Ez a jövő. De nem Wordhöz tervezte az MS se, nem kell hepciáskodni. Meg hogy 8 órán át baszkuráljuk. De egy kutatóállomásra szeritenm jó lehet, ahol függvényeket lesegetnek, elemeznek, néha arrébb pöccintenek valamit. Meg otthonra. Elindítasz egy filmet, csinálsz egy utalást stb.