Nekem pl volt egy brutál dell notebookom amit eladtam, mert tablet mellett gyakorlatilag a sarokban állt, ahhoz meg kicsit drága móka volt. Ha dolgozni akarok ott az asztali, ha meg mobilis akarok lenne itt a tablet.
Azonban a mostani és a másik topicban lévő hozzászólásaid alapján én élek a gyanú perrel, hogy nem is láttál még normális tabletet közelről. (vagy fogalmad sem volt mire és hogy lehet használni). Szerintem netbook vs tablet vita abszolút az utóbbi javára dől el. Könnyebb, gyorsabb, erősebb és ha nagyon kell bill akkor csatlakoztatsz hozzá. A dolgozni kell wordben egy hülyeség - van aki évekig nem nyit meg egy wordot, de ha véletlenül egy doksihoz hozzá kell írni vagy átnézni esetleg kicsit alakítani rajta az tableten is pikkpakk megvan. Egy prezentációt újjal összedobni szerintem gyorsabb és mókásabb szintén tableten, de ha videót akarsz vágni akkor gond nélkül vágsz HD videót olyat userbarát módon ami eddig elképzelhetetlen volt. Játszani is nagyon jól el lehet vele. Persze nem Crysist kell vele játszani, de hát a világ nagy része nem is azzal akar játszani. Én pl nagyon jó körökre osztott stratégiákkal szoktam játszani rajta és bizony nem tamagochi szint.
No de teljesen feleslegesen beszélek, mert te már múltkor is leszögezted, hogy így gondolod.