Egyre olcsóbbak a táblák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Épp ezért vagyok biztos benne, hogy 3 éven belül eltünnek a tabletek a süllyesztõbe, mert addig jó amig az ember kipróbálja meg jön a wow faktor, de aztán ahogy eltelik pár hét/hónap és az emberek a facebook mellett mást is akarnak, egyre több ember fog rájönni hogy pl. wordben kéne valamit dolgozni de arra nem alkalmas, játszana valami játékkal de arra nem alkalmas stb stb.
Ez a "nekem csak tartalomfogyasztásra kell" meg annyira vicces álláspont, nagyban emlékeztet a 64k mindenre elég tipusú mondatra, véleményem szerint csak egy nagyon nagyon szük réteg az akinek tényleg elég egy tablet, de most a marketing lenyomja mindenki más torkán is. Csak azt nem tudom sajnos hogy 3 év múlva mi lesz majd az a divatcikk amit ennyire hype-olni fognak a marketingesek és amit a mostani tablet agymosottak majd agyba-fõbe fognak dicsérni és pont ugyanazokat az érveket felhozni mellette mint most a tabletek mellet (ami akkora már a kukában lesz vagy a padláson)
(nem mellesleg könyvnek is az a4-es a jobb, nem pedig a kis piszlicsáré)
Kérlek adj zöld plecsnit! Kösz
http://gaborszantai.co.uk/
AMD-s olcsóbb megoldásoknak örülnék... szerintem nem csak az ARM tableteknek van jövõjük.
A
De ettõl függetlenül igazad is van. A marketing nagy fegyver, sok idióta megvesz magának minden szart, hogy utána 2 hét után ráunjon, és a polcon porosodjon. Nekik felesleges, akárcsak MANOWAR-nak, csak õk megették a reklámot. Személy szerint én már a kezdetektõl fogva nézegetem a tableteket, hogy mi az ami az igényeimnek megfelelne, sokszor kérem kölcsön munkatársaimtól a ketyeréjüket nézegetni, tesztelgetni, és mivel kb 1 éve nem unom meg a napi szintû nyomkodásukat, ezért húzok afelé, hogy szerezzek egyet maganak is.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Ahogy már egy korábbi cikknél is irtam, megeszem a kalapom ha 3 év múlva még valaki a tabletekrõl fog beszélni. Addigra már rég a süllyesztõben lesznek.
És miért akarják a pc-k teljes tudását összehasonlítani a táblákéval mikor az emberek csak a pc-k minimális képességeit használják ki?
Mintha egy óriási multifunkciós földmunkagépet hasonlítanánk egy kicsi árokásóhoz, igaz, hogy a nagyobbal akár felhõkarcoló alapot is lehet csinálni de a családi ház kertjében megfordulni sem tud, ráadásul csak arra kell hogy egyenesbe huzza a földet, de egyes idióták mindenkinek a böszme gépet ajánlgatják, akkor ki a hülye?
Aki beéri a kicsi, kényelmes, kevés de elég funkcióval bíró géppel?
Marketing?
A PC a marketing, a családból egy kezemen meg tudom számolni, hány embernek van szüksége pc, re a többi benyalta a laptop és pc marketinget mert vettek egy 30 tonnás fölgépet a hátsókert rendben tartására.
Igaz anno nem volt tablet tehát így kicsit sántit.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Amikor elõször elõjött a táblagép, akor én is rálegyintetten, hogy ez megint csak egy semmire nem jó marketing-találmány, mint pl.: a netbook, de azóta azt mondom: táblagép nélkül létezni sem tudnék. (Nyilvánvaló túlzás!)
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Teljesen jól olvasható erölködés nékül, nah de kinek a pap kinek a papné, nem akarok én itt senkit sem gyõzködni, csak leírtam, hogy tablet eretnek voltam én is, de aztán félév velük eltöltött idõ után, engem megtudott gyõzni a technológia.
7 colon? biztos baromi kényelmes
Kérlek adj zöld plecsnit! Kösz
Az lehetetlen. A feljécen ki van írva, sg.hu Informatika & Tudomány. Ez nem egy marketing oldal.<#hehe>#hehe>
Amúgy ja, sosem lesz egy korszerû tablet olyanra képes amire egy korszerû asztali gép. Ha mégis, akkor megfizethetetlen lesz az ára.
-reggel nincs boot idõ ha csak az index kell vagy mail, ágyból gyorsan megnézem ami érdekel, aztán készülõdés(vagy esetleg közben)
-este ha épp tanulok valamit pdf-bõl akkor errõl teszem, mert kényelmesebb mint notival az ágyban szerencsétlenkedni.
-van pár olyan játék is ami 10-20 percre leköt
-ha úton vagyunk (töbször megyünk 200++ km-re) akkor asszony pl errõl nézi a videót vagy 3g-n keresztûl netezik
-napközben ha épp mosok fõzök takarítok etc de van 2 perc megnézi vmit felkapom megnézem leteszem és így tovább
Nekem megérte megvenni.
Aki marketing alapján megveszi azért, hogy két hét újdonság varázsa után a polcán pihenjen, az meg is érdemli, tény, sok ilyen is van. Én is pl várok még az ideális tabletre, sanszos hogy egy 2nd gen ipad mini lesz, csak kapjon egy picit izmosabb HW-t, és retina displayt.