A természet ihlette - Érted kelt életre
  • Laney 3000
    #47
    Teljesen jogos és alap hogy az S3-nak topikja van, mert nem mindegy, hogy Galaxy Mini, vagy I9300 problémákról van szó.

    Első körben lenne is pár kérdésem-a napokban vettem magamnak én is egy ilyen csodát- és rémisztgettek, hogy ha tudom kapcsoljam ki az adatforgalmat mert nagyon eszi. szóval push notifikációk, háttér adatkapcsolat ki, aztán rájöttem, hogy nekem igenis szükségem van erre, de visszakapcsolva nem egészen jönnek nekem a headline ba le az értesítések pl ha facebook üzenet érkezik. (igen értesítés, szinkronizálás bekapcsolva, fb chat, app menüjében mindenhol ott a pipa, nincs adatkorlátozó progi, az alkalmazáskezelőbe sincsenek letiltva a push meg a facebook háttérszolgáltatások) Mikor jövök hazafele és becsatlakozik az első wifire amit talál, csak akkor áraszt el engem a notifikációkkal.

    Másfelől egy általános kérdés a feladat-memória kezelőben nektek, mennyi a látható látható RAM? és alapállapotban mennyit eszik a rendszer?
    én ha ürítem a memóriát akkor egy 520/779 számpárt kapok. tehát a névleges 1 gb belső memóra valójában 779? egy hozzáértőt megkérdeztem azt mondta ez az 1024 es váltószám miatt van, nos másik két s3 tulajdonosnál megnéztem, náluk 820 illetve 760 volt a fix memória.

    Elnézést ha ezek noob kérdések esetleg, azért hátha közérdekű.